Forum » Izdelava spletišč » Uskladitev flasha in zvoka
Uskladitev flasha in zvoka
Misi666 ::
Zanima me sledece, izdelujem intro za neko spletno stran. Zanima me kako se uskladi zvok (celotn komad dolg 2 min...niso posamezni clipi) z efekti ki jih imam v flashu, a direktno s timelinom al prek actionscripta? Ker sam imam namrec ogromno tezav z ujemanjem slike in zvoka, ker na pocasnejsih racunalih slika zaostaja in se zato ne ujema z zvokom. Na kakšen način je najbolje delati, da se zvok in slika vedno ujemata?
Hvala za odgovore
p.s. primer takega intra je www.siddharta.net recimo...
Hvala za odgovore
p.s. primer takega intra je www.siddharta.net recimo...
- spremenilo: Misi666 ()
#000000 ::
Ne vem sicer zakaj se zezaš s Flash-om če imaš na trgu boljše orodje ravno za ta namen, After Effects, mimgrede izvaža tud swf ali flv. Aja pa skrajšaj video na 20 30 sekund, ker po 30-40 sekundi rata vsaka zadeva dolgočasna, sploh pa ko en lik vidiš že tretjič. S tem boš fentu več muh naenkrat. Aja sej se, da to narest tud v flashu, celo kake hude effekte se da delat, ampak jest bi tako zadevo rajš zastavu v AE. LP
MihaFirst ::
no ja, jst sm mel poskusno verzijo AE-ja (ravno po nasvetu #000000) in si je kasneje nisem crackal, ker mi ni bil všeč... verjetno ga samo nisem dovolj pogruntal...
www.gamma.si
#000000 ::
Ja res je, mogoče ima za hoby uporabo mal preveč vsega, ampak ravno te nastavitve in ostalo, ti dajo možnost da narediš kar si zamisliš. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usnjarna-grcar.siOddelek: Izdelava spletišč | 3144 (2471) | Icematxyz |
» | Kako se vam zdi ta stranOddelek: Izdelava spletišč | 2621 (1575) | strictom |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2390 (2077) | Tody |
» | Koliko lahko računam za tole spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2529 (1667) | Tomson |
» | Studio TOMSON :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1137 (965) | Gandalfar |