Forum » Pomoč in nasveti » Hitrost pečenja - pomoč
Hitrost pečenja - pomoč
The One ::
Včerej sem kupil nov pokač Teac 24x10x40. Zanima me, v koliko časa naj bi zapekel 700MB CD na hitrosti 24x? Men to traja 8 minut (z diska na CD). Uporabljam program Nero 5.5.4.0
Mam pa na primary master - disk 20 GB
primary slave - DVD pioneer 105S
secondary master - CD-RW teac
mam pa celerona 633, 384 ram-a,...
je ta čas 8 min normalen, ker sem bral da s 24x traja samo okol 3-4 min?
Kaj je lahko narobe in kako bi čas 8 minut zmanjšal na normalnih 3-4.
Mam pa na primary master - disk 20 GB
primary slave - DVD pioneer 105S
secondary master - CD-RW teac
mam pa celerona 633, 384 ram-a,...
je ta čas 8 min normalen, ker sem bral da s 24x traja samo okol 3-4 min?
Kaj je lahko narobe in kako bi čas 8 minut zmanjšal na normalnih 3-4.
Tomi ::
Meni je najprej tudi trajalo nekje osem minut, potem sem še vklopil DMA in dela približno pet minut. Sicer pa, kakšne medije pa imaš?
metrodusa.blogspot.com
MitjaM. ::
Sicer ne vem kok casa naj bi ti pekel cd ker imam sam 2x speed pa mi pece en cd 45min , sam sem sigurn da hitrost ni odvisna od kvalitete praznega cd-ja. Vsaj pri Teac-u ne. Poglej link.
Tko da poglej ce imas dma vklopljen tako pri hdd kot pri cd-r
Lp, MitjaM.
Tko da poglej ce imas dma vklopljen tako pri hdd kot pri cd-r
Lp, MitjaM.
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
Uporabljam medije Intenso 700 MB (1x-24x), DMA mam vklopljen tako pri disku kot pri pekaču.
CCD ::
sorry, nisem mislil nič preveč podrobnega, samo tista sporočila, ki jih sproti kaže in te na koncu vpraša, če jih češ zavreč ali shranit.
Nisem še nikol tistega videl oz. bral. Bom pogledal naslednjič ko bom pekel.
zdi pa se mi zanimivo zakaj za vraga vse zgleda narmalno, samo peče bi enkrat predolgo vse skupaj.
zdi pa se mi zanimivo zakaj za vraga vse zgleda narmalno, samo peče bi enkrat predolgo vse skupaj.
Pisk ::
heh drugic se kupuj intensove cdje.
fora 24x zone-clv je da zelo tezko zacnejo pisat na cd(neskoncna kalibracija, prilagajanje hitrosti, itd..) in tukaj ima veze kvaliteta medija. intenso pa so znani kot zelo slabi mediji.
fora 24x zone-clv je da zelo tezko zacnejo pisat na cd(neskoncna kalibracija, prilagajanje hitrosti, itd..) in tukaj ima veze kvaliteta medija. intenso pa so znani kot zelo slabi mediji.
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10041 (6365) | jastreb |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5507 (4820) | wilecoyot |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5096 (4205) | Lime |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4749 (3792) | sidney |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5875 (4868) | ender |