Forum » Omrežja in internet » Datumi majlov se mi porušijo (outlook_mapa > imap > outlook_pop3)
Datumi majlov se mi porušijo (outlook_mapa > imap > outlook_pop3)
Cokolesnik ::
Na IMAP strežniku sem pomotoma izbrisal precejšnje število prejetih sporočil, zato sem jih ponovno želel spraviti gor tako, da sem v Outlooku izvedel premikanje prejetih sporočil iz ene od map, kjer se lokalno shranjujejo prejeta sporočila (iz pop3 računa) v IMAP mapo.
Vse lepo in prav, na IMAP strežniku so spet bila prejeta sporočila, a če napravim povratno sihronizacijo, torej da pop3 račun osveži pobiranje mailov, pa vsi prejeti maili izgubijo originalni datum - vsi dobijo datum, ki je enak trenutku prenosa sporočila v lokalno mapo.
Zanimivo pa je to, da se datumi pri pobiranju mailov, ki niso bili nikoli izbrisani iz IMAP strežnika in se kadarkoli prenesejo v lokalno mapo prek pop3 računa, vedno ohranijo.
Kako bi rešil težavo?
Vse lepo in prav, na IMAP strežniku so spet bila prejeta sporočila, a če napravim povratno sihronizacijo, torej da pop3 račun osveži pobiranje mailov, pa vsi prejeti maili izgubijo originalni datum - vsi dobijo datum, ki je enak trenutku prenosa sporočila v lokalno mapo.
Zanimivo pa je to, da se datumi pri pobiranju mailov, ki niso bili nikoli izbrisani iz IMAP strežnika in se kadarkoli prenesejo v lokalno mapo prek pop3 računa, vedno ohranijo.
Kako bi rešil težavo?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 5026 (1465) | markhenry |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5076 (4688) | krneki0001 |
» | Uvoz mailov iz outlooka na serverOddelek: Omrežja in internet | 1091 (790) | netlore223 |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3479 (3143) | bigbug |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10799 (10799) | Gandalfar |