Forum » Pomoč in nasveti » epson kartuše
epson kartuše
bossini ::
hy sem kupil polnilo za kartuše epson! vendar je en problem! ko jo napolnim mi jo ne zazna! pol pa mi je frend reku da je to zaščita proti polnjenju kartuš! mal sm pogledal na naet in vidu restarter za kartuše! zanima me pa če se jo da restart kako drugače ne da bi kupil restarter!!
hvala
hvala
bossini
;-) ::
Kak EPSON pa maš? Kartušo mislim.
K sm mel jaz epsona se mi ni splačalo polnit-sem dobil neke FAKE kartuše PELIKAN za čist malo ceno...
K sm mel jaz epsona se mi ni splačalo polnit-sem dobil neke FAKE kartuše PELIKAN za čist malo ceno...
OZZY ::
Poglej si tale link: C S S
Če je tvoj tiskalnik med unimi, ki lahko softwersko resetira kartuše pol super...Problem je, ker ima verjento tvoja katuša čip, ki beleži porabo. Če ne bo šlo z programom pa rabiš poseben reseter.
Ta program je dober tudi za to, da zamrzne čitanje porabe tinte. ima pa svoj program, ki potem to beleži naprej tako da točno veš kok jo je še notri. SAmo je odvisno od printerja ...ne podpria vse zato moraš mal pogledat al ti bo program odgovarjal.
Jaz ga mam in če si iz Ljubljane se lahko dobiva pa probava resetirat kartušo. Ampak to dopoldne. Kontakt preko ZS če si iz LJ.
Če je tvoj tiskalnik med unimi, ki lahko softwersko resetira kartuše pol super...Problem je, ker ima verjento tvoja katuša čip, ki beleži porabo. Če ne bo šlo z programom pa rabiš poseben reseter.
Ta program je dober tudi za to, da zamrzne čitanje porabe tinte. ima pa svoj program, ki potem to beleži naprej tako da točno veš kok jo je še notri. SAmo je odvisno od printerja ...ne podpria vse zato moraš mal pogledat al ti bo program odgovarjal.
Jaz ga mam in če si iz Ljubljane se lahko dobiva pa probava resetirat kartušo. Ampak to dopoldne. Kontakt preko ZS če si iz LJ.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
bossini ::
ozzy piše da ni podprt! pa imam C43! ki piše da podpira! a moram sklopt uno monitoring od epsona?
bossini
Jackal ::
Sam imam pa drugačen problem - izdelal sem si čip reseter s te povezave, vendar sem se malo preveč igral z vsem skupaj in sem prepisal čip z samimi enicami (sami FF) - tiskalnik pa tudi ne prepozna več kartuše . Če je kdo tako dober, da bi mi pustil prebrat vrednosti iz kartuše bi bil hvaležen. Sicer gre pa tudi za tiskalnik C43UX.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reset Epson kartušOddelek: Strojna oprema | 6162 (667) | matrix2 |
» | Epson in "prazne" kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3172 (2554) | janjaaaa |
» | kartuša epsonOddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (1136) | Brane2 |
» | Refilli za tiskalnikeOddelek: Strojna oprema | 3070 (2447) | OZZY |
» | Epson 915 Photo? and my story:)Oddelek: Kaj kupiti | 1763 (1603) | Brane2 |