Forum » Omrežja in internet » Croslink mrežna povezava
Croslink mrežna povezava
PIAS ::
Pozdravljeni.
Imam problem pri mrežni povezavi dveh računalnikov z mrežnim kablom vezave croslink.
Kabel je pravi to sem se imel priložnost prepričat, zanima me pa v tem primeru kako se skonfigurira računalnika da se vidita med sabo in se lahko prenašajo podatki med sabo...
Nikakor mi ne uspe to skonfigurirati, pa me zanima kakšen je pravilni postopek v tem primeru...
Lp!
Pias
Imam problem pri mrežni povezavi dveh računalnikov z mrežnim kablom vezave croslink.
Kabel je pravi to sem se imel priložnost prepričat, zanima me pa v tem primeru kako se skonfigurira računalnika da se vidita med sabo in se lahko prenašajo podatki med sabo...
Nikakor mi ne uspe to skonfigurirati, pa me zanima kakšen je pravilni postopek v tem primeru...
Lp!
Pias
- spremenilo: bastadu ()
DenisM ::
Na obeh PC-jih zaženi čarovnika za PRIPRAVO DOMAČEGA OMREŽJA in sledi navodilom, pol pa samo pogone daj v skupno rabo.
Lp.
Lp.
I LOVE my computer because all my friends live in it
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28108 (13837) | denisbegood |
» | Vzpostavitev wi-fija z antenamiOddelek: Omrežja in internet | 854 (675) | Zvitež |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3861 (3335) | NeMeTko |
» | Povezava dveh računalnikov eden Vista drugi XPOddelek: Omrežja in internet | 5618 (3584) | arozma |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4532 (4082) | BBB |