Forum » Operacijski sistemi » zagon procesov AV
zagon procesov AV
Ethical ::
Cao!
Ko sem iskov po forumu, sm nasu kr nekej zadetkov, kr se nanasa na zagon, nastavitev, konfiguracija, bla bla bla programov, in nism nc novga ugotovu.Problem je sledec. Mam AV bitdefender, prejsnic ko se nism formatiru, je delal use lepo, to pomen, ko sem prisu v winse, mi je v dobrih cirka 15-20sek use nalozil(amd3000-939, 2GB ram(kingston)). Zej kaj sm dejansko probov?
-msconfig
-startup
-zbrisat run listo v ([-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RunMRU) in ponovno nalozit AV.
-probal dodat aplikacijo(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run)
-probu sm nastavt zagonsko mapo al neki v tem mislu
-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Userinit]
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce]
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServicesOnce]
probu sm nekej, nalozit drug AV, in sicer sm nalozu Noda32, in veste kva, ..navadn se mi je nalozu!!..enostavno ne stekam!!
Ce ma kdo podobne izkusnje, mi jih prosm sera?
Hvala, in lep pozdrav!
Ethical
Ko sem iskov po forumu, sm nasu kr nekej zadetkov, kr se nanasa na zagon, nastavitev, konfiguracija, bla bla bla programov, in nism nc novga ugotovu.Problem je sledec. Mam AV bitdefender, prejsnic ko se nism formatiru, je delal use lepo, to pomen, ko sem prisu v winse, mi je v dobrih cirka 15-20sek use nalozil(amd3000-939, 2GB ram(kingston)). Zej kaj sm dejansko probov?
-msconfig
-startup
-zbrisat run listo v ([-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RunMRU) in ponovno nalozit AV.
-probal dodat aplikacijo(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run)
-probu sm nastavt zagonsko mapo al neki v tem mislu
-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Userinit]
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce]
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServicesOnce]
probu sm nekej, nalozit drug AV, in sicer sm nalozu Noda32, in veste kva, ..navadn se mi je nalozu!!..enostavno ne stekam!!
Ce ma kdo podobne izkusnje, mi jih prosm sera?
Hvala, in lep pozdrav!
Ethical
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
jan01 ::
Kakšen problem sploh imaš????
Hočeš odstranjevati stvari, ki se zaganjajo? npr enostavni in brezplačni winstartup
Morda si pozabil brisati še v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Hočeš odstranjevati stvari, ki se zaganjajo? npr enostavni in brezplačni winstartup
Morda si pozabil brisati še v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Good Guy ::
ne razumme sam pomoje maš ežave v zagonu računalnike ki traja predolgo...
pojdi pod nadzorna plošča/control panel->omrežne povezave/network connection->desni klik na local area-> v spodnjem oknu izberi tcp/ip protok in dodatno-> pl pa kle uporabi ta IP naslov pa vpiš pod
ip naslov..192.168.186.2(napr lahko tut kj druzga)
maska..255.255.255.0
privzeti prehod pust prazn
dns naslove napštimi tkole
prednostni DNS strežnik...193.189.160.13
nadomestni DNS strežnik....193.189.160.23
DNS velja če maš siol..
pojdi pod nadzorna plošča/control panel->omrežne povezave/network connection->desni klik na local area-> v spodnjem oknu izberi tcp/ip protok in dodatno-> pl pa kle uporabi ta IP naslov pa vpiš pod
ip naslov..192.168.186.2(napr lahko tut kj druzga)
maska..255.255.255.0
privzeti prehod pust prazn
dns naslove napštimi tkole
prednostni DNS strežnik...193.189.160.13
nadomestni DNS strežnik....193.189.160.23
DNS velja če maš siol..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1618) | Wox |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1996) | mpucko6 |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 2006 (1699) | veteran |
» | Virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1118) | kuglvinkl |
» | Kje je startup v win2k, pa ne tisti običajniOddelek: Programska oprema | 1404 (1237) | YouR MaMa |