Forum » Pomoč in nasveti » stikalo - vklop / brezzični vmesnik
stikalo - vklop / brezzični vmesnik
caromasta ::
Zdravo!
En problem imam na enem laptopu, in sicer mi vedno, ko omogočim brezžično omrežje, mi napiše The intel PRO/wirless Network connection is still disabled. Use your hardware switch to enable it.
Kje lahko najdem to stikalo? Ko grem pa brskati po omrežjih, mi pa napiše, preverite ali je vklopljeno stikalo za brezžičnega vmesnika na računalniku. Gre pa za prenosnik Prestigio.
Hvala vnaprej!
En problem imam na enem laptopu, in sicer mi vedno, ko omogočim brezžično omrežje, mi napiše The intel PRO/wirless Network connection is still disabled. Use your hardware switch to enable it.
Kje lahko najdem to stikalo? Ko grem pa brskati po omrežjih, mi pa napiše, preverite ali je vklopljeno stikalo za brezžičnega vmesnika na računalniku. Gre pa za prenosnik Prestigio.
Hvala vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (825) | Ribič |
» | EduRoam na VistiOddelek: Operacijski sistemi | 1031 (993) | sajko |
» | Kako narediti 2 ločeni povezavi?Oddelek: Omrežja in internet | 2187 (1866) | rzidar1 |
» | Preko ruterja imam brezžični internet vendar se strani nočejo nalagati???Oddelek: Omrežja in internet | 3141 (2841) | sonceeek |
» | Prenosnik in brezžično omrežje na EF LJOddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (1139) | Luksi |