Forum » Pomoč in nasveti » Ikone se ne odzivajo
Ikone se ne odzivajo
Igor0 ::
Živjo !
Kako naj rešim težavona compu, ki je nastala po resetu, ko je friznil pri tiskanju.?
P4 2.66, 512 MB RAM, 80GB HDD, ... Win XP SP2, Office 2003, Acad, Corel, ....
Ko kliknem ikono na namizju (v nadzorni plošči sploh ni odziva na klik) se pojavi msgbox helpctr.exe, ki javi naslednje :
" Ta datoteka ni povezana z nobenim programom, da bi bilo mogoče izvesti to operacijo.
Ustvarite novo povezavo na nadzorni plošči "Možnosti mape".
Klik na potrditveni gumb ne na odziva.
Če kliknem na ikono z desno tipko miške in izberem " Zaženi kot ..." , moram pri "Zaščiti moj računalnik i podatke pred nezaželeno programsko dejavnostjo " odvzeti kljukico in program se zažene in deluje BP.
Kje naj iščem napako ?
Ne bi rad ponovno nalagal sistema, repair mi med delovanjem zahteva rundll.exe in še nekatere .exe fajle. Po repairu je stanje enako kot pred.
LP Igor
Kako naj rešim težavona compu, ki je nastala po resetu, ko je friznil pri tiskanju.?
P4 2.66, 512 MB RAM, 80GB HDD, ... Win XP SP2, Office 2003, Acad, Corel, ....
Ko kliknem ikono na namizju (v nadzorni plošči sploh ni odziva na klik) se pojavi msgbox helpctr.exe, ki javi naslednje :
" Ta datoteka ni povezana z nobenim programom, da bi bilo mogoče izvesti to operacijo.
Ustvarite novo povezavo na nadzorni plošči "Možnosti mape".
Klik na potrditveni gumb ne na odziva.
Če kliknem na ikono z desno tipko miške in izberem " Zaženi kot ..." , moram pri "Zaščiti moj računalnik i podatke pred nezaželeno programsko dejavnostjo " odvzeti kljukico in program se zažene in deluje BP.
Kje naj iščem napako ?
Ne bi rad ponovno nalagal sistema, repair mi med delovanjem zahteva rundll.exe in še nekatere .exe fajle. Po repairu je stanje enako kot pred.
LP Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 2007 - se ne odpreOddelek: Programska oprema | 1898 (1113) | Han |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2216 (2030) | In Extremis |
» | Vse .exe datoteke -> .lnkOddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (2317) | axxxe |
» | kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2092 (1883) | Dead_Eye |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2436 (1976) | Sadida |