Forum » Izdelava spletišč » Moja Spletna stran - Forum
Moja Spletna stran - Forum
BluPhenix ::
JAX v tem oddelku ti lahko uporabniki pokomentirajo izdelavo strani. Reklamiranju pa ni namenjen.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
R33D3M33R ::
Stran imaš po mojem na lastnem strežniku in zato v tem trenutku ko jo gledam obupno počasi deluje. Če povem po pravici se sploh naloži ne. To je to. S tem zagotovo ne boš pridobil koga na forum ali na stran. Izberi si raje kak brezplačen webhosting. Če boš poganjal lasten strežnik je namreč večja možnost, da te bo kdo DoS-al in ti zafilal linijo.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
JAX ::
to ni reklama.... sam tolk de povem. aja stran pa ni delala, ker je elektrike tu pr nas zmankal mene pa ni blo 2 dni doma... tak de...
Be what you are!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296587 (19879) | hariscorale |
» | Lastna pošta SMTPOddelek: Omrežja in internet | 1321 (1226) | LjAp |
» | Osebni internetni radioOddelek: Omrežja in internet | 3124 (2511) | biasko |
» | Ocente stran & napište ker hosting za datoteke.Oddelek: Izdelava spletišč | 2380 (1944) | root987 |
» | A je boljše gostovati ali imeti strežnik na pc juOddelek: Izdelava spletišč | 1435 (1157) | puto |