Forum » Pomoč in nasveti » tišanje diska za množice
tišanje diska za množice
ian wolf ::
Ker je moj WD 20G 7200 obr. prav peklensko glasen, me zanima najpreprostejši način za njegovo tišanje (modifikacije ala Burekar in ostali strokovnjaki žal odpadejo - pa brez zamere fantje). Nekateri dajejo gumo med ohišje in disk. Zanima me ta alternativa; kakšna je ta guma in kam jo točno pritrdiš in ali je stvar učinkovita ?
Pa še eno vprašanje za lastnike WD diskov : Ali tudi vam računalnik zmrzuje, ko surfate na internetu? Meni se kar pogosto dogaja. Na drugih forumih fantje in dekleta pravijo, da je krivec WDjev disk in njegov firmware.
Za vse odgovore najlepša hvala !!!
Pa še eno vprašanje za lastnike WD diskov : Ali tudi vam računalnik zmrzuje, ko surfate na internetu? Meni se kar pogosto dogaja. Na drugih forumih fantje in dekleta pravijo, da je krivec WDjev disk in njegov firmware.
Za vse odgovore najlepša hvala !!!
Errare humanum est...
totimato ::
Jaz sem uporabil tesnila za pipo - tista tamala. Pravzaprav izgledajo kot nekakšne črne podložke.
Moj računalnik je tišji z njimi - zato ker ublažijo tesljaje diska. Če jih boš kupoval, kupi tanjše. To pa zato, ker je med nosilcem in diskom zelo malo prostora in je težko vse skupaj stlačiti na svoje mesto. Jaz sem se nekaj časa mantral, da so tesnila bila točno na luknji, kjer je vijak. In ker je stvar tako na tesnem, ni potrebno močno prišravfati, samo toliko da disk ne pade ven, če spustiš računalnik iz mize na tla
lp
totimato
Moj računalnik je tišji z njimi - zato ker ublažijo tesljaje diska. Če jih boš kupoval, kupi tanjše. To pa zato, ker je med nosilcem in diskom zelo malo prostora in je težko vse skupaj stlačiti na svoje mesto. Jaz sem se nekaj časa mantral, da so tesnila bila točno na luknji, kjer je vijak. In ker je stvar tako na tesnem, ni potrebno močno prišravfati, samo toliko da disk ne pade ven, če spustiš računalnik iz mize na tla
lp
totimato
Zgodovina sprememb…
- spremenil: totimato ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 15let+ star rabljen avtoOddelek: Na cesti | 3661 (2504) | zobnik |
» | Renault Twingo 1.2 - problemi s težavami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20061 (17719) | ;-) |
» | Pregrevanje zavornih oblog?Oddelek: Loža | 11162 (10285) | SkIDiver |
» | Kvaliteta te protihrupne zaščite diska?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1623 (1233) | Jackal |
» | Kar naenkrat sprememba delovanj bremz v avtu.Oddelek: Loža | 4993 (4556) | SkIDiver |