» »

HDD Problem

HDD Problem

shaman2 ::

Pred kratkim sem pokvaril en HDD in sicer tako da sem po nestreči disk zacel formatirati, ampak to je trajalo kakšno sekundo ali pa še to ne ker sem resetiral mašino potem, sedaj me zanima kako naj ta disk spet ozivim, gre se za to da bi rad podatke ki so na njem, z katerim programmom mi to priporočate. Norton disk doctor noce niti začet, pravtako scan disk se ne zažene v WIN, javlja napako naj pogledam če je disk priklopljen. Svetujete mi glede programa pa kasna povezava bo prav prisla.

LP

BendeR ::

Kaj pa vem samo pomoje so ti podatki šli po gobe,lahko pa se tudi motim8-)

tec ::

Download kaksen program za resevanje podatkov, kot npr. EasyRecovery Pro, GetDataBack,... in poskusi tako, da prikljucis na master en delujoc disk in na slave tega "pokvarjenega", ter ga potem porihtaj.
Za v bodoce: Tudi, ce formatiras disk, se dajo podatki nazaj dobit. Tudi, ce na formatiran disk se enkrat winse posnames, lahko dobis vse prejsnje podatke nazaj. Tako, da drugic raje pusti, da sformatira do konca. Je manj skodljivo za disk.

poker ::

Podatki so še vedno na disku. Jaz sem v podobnem primeru uporabil EasyRecovery Pro (disk je predtem napadel virus in izbrisal vse podatke 8-O ). Zadeva kar lepo deluje.
No, ja rabiš pa tudi malo sreče...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trdi disk - izguba podatkov

Oddelek: Strojna oprema
131483 (858) ulaj
»

Obnovitev particije

Oddelek: Pomoč in nasveti
61825 (1756) jupi