Forum » Pomoč in nasveti » Sprememba podatkov v cert. za KLIK
Sprememba podatkov v cert. za KLIK
MTm2H37rqt7B ::
Pozdravljeni!
Imam certifikat za dostopanje do NLB Klik. Ko sem posiljal podatke za kreiranje certifikata sem vnesel pac takrat veljavne podatke. Nedavno nazaj, pa sem spremenil e-mail naslov. Tako da zdaj imam certifikat, ki vsebuje stari e-mail naslov, kateri ni vec v uporabi oz. pomojem sploh ne obstaja vec. Ker zelim kdaj pa kdaj digitalno podpisati tudi kaksen e-mail, bi pac zelel da ima certifikat tudi pravi e-mail naslov.
Zato me zanima, ce je zadosti da posljem vlogo za spremembo osebnih podatkov? Bom potem prejel nov certifikat z posodobljenimi podatki? Ali bodo to spremenili, nevem, recimo samo na Klik sistemu?
Imam certifikat za dostopanje do NLB Klik. Ko sem posiljal podatke za kreiranje certifikata sem vnesel pac takrat veljavne podatke. Nedavno nazaj, pa sem spremenil e-mail naslov. Tako da zdaj imam certifikat, ki vsebuje stari e-mail naslov, kateri ni vec v uporabi oz. pomojem sploh ne obstaja vec. Ker zelim kdaj pa kdaj digitalno podpisati tudi kaksen e-mail, bi pac zelel da ima certifikat tudi pravi e-mail naslov.
Zato me zanima, ce je zadosti da posljem vlogo za spremembo osebnih podatkov? Bom potem prejel nov certifikat z posodobljenimi podatki? Ali bodo to spremenili, nevem, recimo samo na Klik sistemu?
MTm2H37rqt7B ::
Pa recimo, da me to neznansko moti ker sem perfekcionist, da so stari podatki notri. Vprasanje se zmeraj ostaja: Ce posljem vlogo za spremembo osnovnih podatkov... dobim nov certifikat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iztek sigen-ca certifikataOddelek: Informacijska varnost | 8005 (4045) | mix384food |
» | Banka - prijava z digitalni potrdilomOddelek: Loža | 3820 (3155) | krucymucy |
» | problemi z digitalnim certifikatom SIGEN-CAOddelek: Informacijska varnost | 17937 (8728) | Ice-Heki |
» | namestitev kvalificiranega digitalnega potrdila v brskalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3343 (3202) | alese |
» | Sigen-CA in osebni podatkiOddelek: Informacijska varnost | 1956 (1780) | BlueRunner |