Forum » Programska oprema » MSN osebno sporočilo
MSN osebno sporočilo
Landowner ::
Pozdravljeni,
me zanima, katere programe kaj uporabljate za MSN, ker vidim, da nekateri kontakti ob odjavi in ponovni prijavi ne izgubijo oziroma se jim ne zbriše osebno sporočilo ( sporočilce ki piše za nicknameom). Meni recimo, ko se odjavim z MSNja in ponovno prijavim izbriše in ga moram ponovno napisati. Vse kar ostane isto je nickname. Se da to kako popraviti? Po nastavitvah sem že brskal, vendar tega nisem zasledil. Uporabljam pa MSN različico 7.5
Hvala za pomoč!
Simon #7
me zanima, katere programe kaj uporabljate za MSN, ker vidim, da nekateri kontakti ob odjavi in ponovni prijavi ne izgubijo oziroma se jim ne zbriše osebno sporočilo ( sporočilce ki piše za nicknameom). Meni recimo, ko se odjavim z MSNja in ponovno prijavim izbriše in ga moram ponovno napisati. Vse kar ostane isto je nickname. Se da to kako popraviti? Po nastavitvah sem že brskal, vendar tega nisem zasledil. Uporabljam pa MSN različico 7.5
Hvala za pomoč!
Simon #7
God is good
Uros!no ::
Spremeni podpis.... Desni gumb - exit. In se ponovno prijavi. Verjetno si restartal rac. in si na tak nacin prisilno "killal" msn.
Thomas ::
Ne spoznam se na MSN. Zakaj si ta ZS poslal meni?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
massive ::
tako sporocilce je pisano samo na msnju. nism se vidu progija ku bi tud to podpiru za msn. od trilliana dalje.
baaaaaah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9506 (6691) | klemenSLO |
» | MSNOddelek: Programska oprema | 1476 (925) | veverrca |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4493 (3682) | Pesimist |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37200 (35272) | R33D3M33R |
» | Kopete - A se vam zadeva prijavi na MSN?Oddelek: Programska oprema | 1638 (1379) | SkIDiver |