Forum » Omrežja in internet » prenosnik in povezava z wlan
prenosnik in povezava z wlan
BrokenSouŁ ::
Pozdravljeni im am prenosnik Acer Aspire 3002NLC in sem dobil wlan kartico na vodilu miniPCI in sem jo vgradil v računalnik. Kartica je Intel Pro Wireless 2100/2100a. ampak nikjer na internetu ne najdem gonilnikov za to kartico, zmeraj mi samo kaže da ne najde gonilnikov, kaj naj naredim? je ta kartica sploh kompatibilna z mojim prenosnikom, sicer ima še neke priključke za anteni, ki jih moj prenosnik nima.
lp
lp
VASkO ::
kako da ne najdes gonilnikov, pojdi na www.intel.com in jih bos nasel. Ce v prenosniku nimas ze vgrajene antene, pol pa sploh brezveze, da si kartico vgradil.
BrokenSouŁ ::
sm šel na to stran ampak kajkoli si potegnem dol, mi ne zazna vredu kartice. to pomeni da mi vedno piše da ni našlo gonilnikov. lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En Wifi, dva laptopa, za skoraj 2x večja hitrost na enem izmed njiju.Oddelek: Omrežja in internet | 2219 (1726) | sm4rt4ss |
» | Kateri driver potrebujem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1296) | SloBiscuit |
» | Navodila za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (842) | sokel |
» | HP 6730s Graphic Driver (ATI radeon hd3430)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3470 (3243) | jan01 |
» | Geforce go 7300 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1490) | M-XXXX |