Forum » Strojna oprema » Računalnik se sam prižiga
Računalnik se sam prižiga
oliver ::
Že nekaj časa se mi dogaja da se računalnik sam prižiga. Zvečer ko ga ugasnem se mi prižge v nekaj sekundah nazaj.
Kakšna ideja??
LP, Oliver
Kakšna ideja??
LP, Oliver
;-) ::
Al je črna magija, al je ti stikalo prebija (oz kaki kabl).....napajalnik mogoče je**....
men se je že to tud zgodlo enih 2X..zaj je pa mir
men se je že to tud zgodlo enih 2X..zaj je pa mir
bart ::
hi
v bios poglej pod power manegment mas vrjetno vklopleno(enable) wake up by lan al pa wake up by modem...
malce poglej kak mas nastavleno
v bios poglej pod power manegment mas vrjetno vklopleno(enable) wake up by lan al pa wake up by modem...
malce poglej kak mas nastavleno
mihamedo ::
jst sm tud meu tak problemcek... na koncu je prislo do tega da je bla v omrežju ena mal zmešana mašina ka je pošiljala mojo mac addreso po lanu(WOL) pa se mi je non stop prižigu. izklopi wake on alarm, wake on lan, wake by modem in wake if power fails... pa bo
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
VASkO ::
meni se je zacel tak kar sam od sebe prizigat ko izklopim pumpo za vodno hlajenje po tem, ko se racunalnik ugasne. moja izkusnja.
delfinus ::
Oliver kot ze dejano, preizkusi z drugim napajalnikom, pri meni se je to isto dogajalo prav zato. Poleg tega pa je lahko falirana tudi plata.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (753) | fujtajksel |
» | PC kot budilkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3105 (2878) | ABX |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9091 (4069) | Daniel |
» | Računalnik ugasniti in prižgti s pomočjo programa???Oddelek: Programska oprema | 1135 (888) | Ales |
» | ČAS V RAČUNALU ! ;)Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (743) | bastadu |