Forum » Programska oprema » MS Word
MS Word
C00PER ::
Pozdravljeni !
Prosim za pomoč pri sledečem problemu....naenkrat se mi je v Wordu pričelu čudno samooblikovanje dokumenta, recimo:
1. ko v wordu vtipkam kak e-mail naslov za url mi namesto podčrtanega in modro označenega besedila izpiše vrstica v taki obliki:
{HYPERLINK "Cooper007@gmail.com" }
2. fotografije ki so priložene v obstoječem dokumentu jih v navadnem pogledu ne vidim, če pa dam predogled tiskanja pa jih vidim
3. številke strani so v originalu zapisane Stran 1 od 6, sedaj mi jih v wordu prikazuje kot Stran {PAGE} of 6
Se komu kaj sanja, katero komando je treba izklopit oz. vklopit da se to popravi ?
Hvala že vnaprej !
LP
coop
Prosim za pomoč pri sledečem problemu....naenkrat se mi je v Wordu pričelu čudno samooblikovanje dokumenta, recimo:
1. ko v wordu vtipkam kak e-mail naslov za url mi namesto podčrtanega in modro označenega besedila izpiše vrstica v taki obliki:
{HYPERLINK "Cooper007@gmail.com" }
2. fotografije ki so priložene v obstoječem dokumentu jih v navadnem pogledu ne vidim, če pa dam predogled tiskanja pa jih vidim
3. številke strani so v originalu zapisane Stran 1 od 6, sedaj mi jih v wordu prikazuje kot Stran {PAGE} of 6
Se komu kaj sanja, katero komando je treba izklopit oz. vklopit da se to popravi ?
Hvala že vnaprej !
LP
coop
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako "preslikati" številke iz papirja v WordOddelek: Loža | 3395 (2507) | [D]emon |
» | Lepljenje teksta iz PDF v DOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1528) | ST-777 |
» | Nepravilna pretvorba DOCX v PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 3839 (3668) | Hayabusa |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14182 (10937) | driver_x |
» | Politika odprte kode na univerzahOddelek: Problemi človeštva | 2169 (1451) | Gandalfar |