» »

Minimoto

Minimoto

_ŽlEhN_ ::

A bi mi kdo znav povedat kaj je narobe z mini motejom, če iskro da vžge pa ne....samo vedno da iskro prehitro ali pa prepozno..nikoli pravi čas..hvala

LP!!
  • zaklenil: Tody ()

stromar ::

očisti platine, frgazer, svečko. Če je delalo dozdaj, potem kaj drugega niti ne more biti

Poglej še, če imaš bencin

AndrejS ::

In kako veš da je iskra prehitro / prepozno ? Na oko ti to vidiš ?

strictom ::

Če bi bla iskra prehitro, bi ti bat zaribal, prepozno, nebi nikamor vlekel.

Če me spomin ne vara imajo teli minimotoni zelo podobne mašine kot avtomatiki od Tomosa.

Probi: Na strani vzemi pleh dol, potem maš pod vetrnico magnet, ga odšrafi (rabiš poseben ključ, in pol imaš uno plato za štrom. Tisto samo malo odtegni in se bi morala za par stopinj levo in desno sukat. Malo jo probi nastavlat.

Če si 100% da je iskra zanič pač kupi novo plato za štrom. Možno da je špula (tuljava) zanič.

Plata za štrom je pa cca. 5k.

:P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

;-) ::

vem da je mal off topic pa vseen...
žlehn predvidevam da se vsaj neka spoznaš na mini moto kai misliš o tem
klik???
nameravam si kupit enga poceni (malo za foro)...
pa ka to se kaj pregreva??? kak daleč si se že pelu naenkrat z njim....?
itd... kuk pa leti?

SaXsIm ::

otroci :D žlehn, kot so ti že rekli, najprej očisti dele, ki bi lahko krivili da iskra ne preskoči pravočasno (svečka, kontakti, el. plošča...)
SaXsIm

Ja EWEER jaz imam čist enakega kot je oni črn....jaz ma do igrišča dobrih 800m in do tja se jaz vozim...pregret pa totega skorajda nemoreš:D ...ker poznam enga ko se vozi 2 km po alsfaltirani ravni cesti pa še 1km po pesku ki je ful strmo, ker živi na neki kmetiji daleč na planini 0:) ....tip je star 18 let..jaz sem se z njim drugač zaj ti v km nevem povedat v glavnem vozo sn se 2,5h skup.Toti moj leti okrog 65-70...še bolj pa mi je šov ko sn mev športni avspuh gor...samo jaz ti povem da je biv zvok tak slab da brezveze..pol pa sn ga dol vrgo pa prodav..

Če še ma keri kašno idejo kaj bo lahko blo narobe, da da iskro prehitro ali pa prepozno in potem ne vžge...:(

AndrejS ::

Če da iskro prehitro / prepozno - moreš nastavit predvžig. Samo na oko ne boš ugotovil ali je iskra pravočasno. Prvo preglej svečko.
Če je mokra ti ga zaliva. Morda pa je treba zamenjat

AndrejS kaj si mislo povedat kaj je treba zamenjat:)

;-) ::

Svečko:D :D :D

iskra ::

Me je kdo klical? ;)
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

perci ::

Baje, da si prezgoden :).

Tody ::

mislim da mate eno temo zadost...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TOMOS APN6 elektrika

Oddelek: Na cesti
93402 (2081) tomos apn 6
»