Forum » Igre » Server cod2 1.2 patch punkbuster problem
Server cod2 1.2 patch punkbuster problem

shany ::
Zanima me kaj bi lahko bil problem
Na enem računalniku sem postavil 2 čisto ista serverja la da sem jima dal drugačni confing in port. Oba imata instaliran tanovi patch 1. 2 in updejtan pb.
Ko zaženem oba serverja se mi na enaga ne more nobeden povezat na enaga pa se lahko. Na tistem taprvem, ki je na portu 28960 se kr povezuješ, povezuješ, povezuješ pa nč. Jaz rečmo lahko pridem normalno na oba serverja.
Pa sem že probu port spremenit pa nič. Tudi v windovs\system32\drivers\. \host sem dodal kar je manjkal.
Mam pa statični ip.
Zanimivo je tudi da se je folk na en server konekto pol pa ko sem ga restartu pa spet niso mogli gor.
A kdo ve kakšen problem bi to lahko bi?
Na enem računalniku sem postavil 2 čisto ista serverja la da sem jima dal drugačni confing in port. Oba imata instaliran tanovi patch 1. 2 in updejtan pb.
Ko zaženem oba serverja se mi na enaga ne more nobeden povezat na enaga pa se lahko. Na tistem taprvem, ki je na portu 28960 se kr povezuješ, povezuješ, povezuješ pa nč. Jaz rečmo lahko pridem normalno na oba serverja.
Pa sem že probu port spremenit pa nič. Tudi v windovs\system32\drivers\. \host sem dodal kar je manjkal.
Mam pa statični ip.
Zanimivo je tudi da se je folk na en server konekto pol pa ko sem ga restartu pa spet niso mogli gor.
A kdo ve kakšen problem bi to lahko bi?

- polepsal: OmegaBlue ()

shany ::
ja ta novi private server patch 1.2 ni vreden 3 pm , ko server zazenes moras 15 - 20 minut cakat da dela

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18019 (7214) | steev |
» | COD punkbuster HELP ?Oddelek: Igre | 1767 (1429) | Banananjam |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2581 (1153) | Sparky69 |
» | ne morem se povezati na COD serverjeOddelek: Igre | 1227 (1089) | poluks |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11603 (7193) | Groovy |