» »

TISKLANIK HP HELP !!!

TISKLANIK HP HELP !!!

Heisenberg ::

prosil bi vas za pomoc s sledecim problemom....

imam A3 tiskalnik HP Desk Jet 1120C Professional Series...in windose Xp...

danes sem zamenjal kartuso in od takrat naprej mi vedno sveti lucka na tiskalniku polek ikonce za kartuso..sej veste...najprej je lucka za ON/OFF, nato lucka za tisk in polek nje gumb za rocno vstavljanje papirja in spodaj je lucka, oranzna, ki mi sedaj non-stop utripa...

napaka ni na kartusi, ker sem nato vstalil nazaj staro obrabljeno kartuso in problem ni izginil

pravtako sem izvedel vse od preverjanja komunikacije - deluje 100% normalno, izvedel sem ALING THE PRINT CARTRIGES in CLEAN THE PRINT CARTRIGES....nic ne pomaga...

toda tiska pa se vedno, toda je tisk zelo pomankljiv, in sicer ne tiska dobro horozontalno, po dolzini dela bele crte oz. presledke...

nic ne pomaga tudi reset racunalnika in izkljucitev tiskalnika iz elektricnega omrezja... :(

help me plis, ker moram nekaj stvar nujno sprtintati in ob tej uri si ne morem sposoditi tiskalnika nikjer !:'(

HVALA !

cekr ::

Poizkusi zbrisati gonilnike od tiskalnika, potem pa jih na novo inštaliraj. Mogoče bo to pomagalo. Pri brisanji-uninstalu, uporabi tudi poseben program za uninstal, ki ga dobiš na HPjevi strani. Če pa imaš priklopljenega na USB, pa preveri še delovanje le tega. Ne vem na kakšnem čipovju imaš računalnik, če ga imaš na VIA-čipovju pa moraš upoabiti še en popravekza USB, ki ga dobiš na VIA strani.

_Mortal_ ::

Mal promučkaj kartuši
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Heisenberg ::

hvala.....

problem je resen...na servisu so mi svetovali naj popucam kontakte pri kartusi in tiskalniku in je pomagalo !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laserski tiskalnik - Težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
133160 (2488) brlo
»

Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8338176 (28824) Tomi
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8830737 (24435) Bye
»

HPjevi inkjeti so crap...

Oddelek: Strojna oprema
392772 (2155) Brane2
»

Lexmark Z32