Forum » Pomoč in nasveti » Zvok mi dela približno 10 min potem pa nič več
Zvok mi dela približno 10 min potem pa nič več
tonex23 ::
Zmeraj ko prižgem računalnik mi dela zvok približno 10 minut včasih celo več potem pa kar zgine. Ubistvu zgleda tako ko poslušam glasbo kar zbledi zvok, zahrešči postaja vedno tišji in se iz 5.1 zvočnikov preosmer na 2 zvočnika potem pa zgine (po 10 min ali več). Potem zvoka nimam več. Z gonilniki chipset sem zbrisal gonilnik za zvočno pa jo še enkrat inštaliral in ni pomagalo. Če resetiram računalnik se mi zvok ne pojavi, le če ga ugasnem in je nekaj časa ugasnjen. Zvočno pa imam intergrirano v matični. Mogoče kdo pozna vzrok? l.p. in hvala za odgovore in nasvete.
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell
bMozart ::
Yo!
Men je isto delalo
Če se prav spominjam sem zamenjal predvajalnik. Tko da zj poslušam mp3je v microDVD playerju(če jih hočem v 5.1 zvoku-soundtrack običajno) Drugač pa še vedno dobri stari stereo v winampu.
Pa AC3Filter poglej če je ok, pa če je vmes že kakšna nova verzija zuni....
Predvidevam da si poslušu musko v win media playerju...
Sporoč pol če bo delal.
Men je isto delalo
Če se prav spominjam sem zamenjal predvajalnik. Tko da zj poslušam mp3je v microDVD playerju(če jih hočem v 5.1 zvoku-soundtrack običajno) Drugač pa še vedno dobri stari stereo v winampu.
Pa AC3Filter poglej če je ok, pa če je vmes že kakšna nova verzija zuni....
Predvidevam da si poslušu musko v win media playerju...
Sporoč pol če bo delal.
I NEED The Point of View Gun effectible on girls too! And then...
tonex23 ::
ubistvu mi nič ne dela od zvoka, tudi tista ikonca za zvok na desni spodaj mi je zginla tako da mam čisto onemogočen zvok, je vrjetno posledica chip fan ventilatoja ki mi je ne dolgo od tega odpovedal in je mogoče razlog odpovedi zvoka? (chip fan ventilator je majhen ventilator ki je nekje na sredi matične plošče)
Je pa edino zanimivo to da mi sicer bo delu ampak le če bom računalnik ugasnu in ga ponovno zagnal čez nekaj časa.
Je pa edino zanimivo to da mi sicer bo delu ampak le če bom računalnik ugasnu in ga ponovno zagnal čez nekaj časa.
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tonex23 ()
bMozart ::
Prever če ti še vedno delujejo(kažejo) gonolniki za zvočno. Ikonco lohka omogočiš v nadzorni plošči....glede da to ne veš, ti svetujem da poiščeš enga da ti malo spusti napetosti v biosu, ter preveri nastavitve v biosu kot v winsih...
Veliko sreče:>
Veliko sreče:>
I NEED The Point of View Gun effectible on girls too! And then...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1185) | Han |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12512 (8371) | Janac |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (3003) | connel |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6855 (4564) | Mikec17 |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4162 (3673) | Mac Gyver |