Forum » Strojna oprema » Resetiranje računalnika POOMOČ!!
Resetiranje računalnika POOMOČ!!
M-XXXX ::
No mam tak problem da ko pridem v win. racunalnik se malo melje, nalaga pol pa po enih 15s crkne in se nanovo przge. Kaj bi lahko blo? Rami niso, napajalnik ni, grafična ni, temparature niso. A bi lahko bil disk al pa matična??? Sm ze mu na servisu pa so mi instaliral starejse driverje za grafo pa je blu ene 5ur v redu pol pa spet.
zdobersek ::
se ti pokaze crno-bela stran kjer ti pac odsteva, cez koliko casa se bo zagnal windows po navadnem postopku, lahko pa izbiras se med safe mode-om in se vecimi?
M-XXXX ::
Nazadne sm formatiral pred 3-4meseci. Unu crnu se ne pokaze. Sm tud v safemodu probal pa je isto. Se vsen resetira. Zdle k tule pisem dela ze ene 2 ure. Pa prime95 laufam. Temparatura proc. je 40 stopinj.
kozmos ::
Kaj pa mama plata pravi, ravno pred dnevi sem imel podoben problem, krivi so bili uničeni "napihnjeni" kondenzatorji.
Zdaj je vse o.k.
Zdaj je vse o.k.
VolkD ::
poskusi zagnat z zadnjo dobro konfiguracijo.....
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezava z hladilnikom procesorja+ ponovno zaganjanje racunalnikaOddelek: Strojna oprema | 1270 (1138) | unknown12435 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3663 (3089) | DT232 |
» | račuanlnik se mi samodejno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (970) | solatko |
» | Pregrevanje ali premajhna voltazaOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (909) | Uporabnik2 |
» | Resetiranje pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (909) | M-XXXX |