Forum » Loža » Smučišče Kanin...4je študentje
Smučišče Kanin...4je študentje
Matej_K ::
Mene pa zanima glede te akcije ki jo imajo na Kaninu..da če se dobijo 4je študentje ima vsak karto po 1000SIT..
Če je že kdo uporabu to, a mi lohka pove ali morajo vsi štirje študentje priti do blagajne in se pokazati al je dosti če prineseš samo 4 študentske izkaznice..
Problem je v tem ker smo samo trije..pa rabmo četrtga al pa če bi prnesl sam še eno študentsko izkaznco..
Al pa če bi šel kdo smučat jutr pa se zmenmo
Če je že kdo uporabu to, a mi lohka pove ali morajo vsi štirje študentje priti do blagajne in se pokazati al je dosti če prineseš samo 4 študentske izkaznice..
Problem je v tem ker smo samo trije..pa rabmo četrtga al pa če bi prnesl sam še eno študentsko izkaznco..
Al pa če bi šel kdo smučat jutr pa se zmenmo
... .. .
Izak ::
Pam zakriči po parkirnem "rabmo še enga študenta" in boš dobu. Sploh pa če že maš študentsko bo kateri mimoidoči zelo vesel prevzel vlogo študenta (ako blagajničarka ne pogleda slike).
marnit ::
Jaz sem tudi prepričan, da se bo našel kakšen študent, ki bi z veseljem imel karto za 1000 sit .
Matej_K ::
Če se štirje študentje odpravijo skupaj na smučanje na Kanin in se na blagajni žičnice izkažejo s potrjenim dokumentom (indeks, študentska izkaznica ali potrdilo o vpisu z osebnim dokumentom s sliko) lahko kupijo štiri dnevne vozovnice po 1.000 SIT (4 x 1.000 SIT = 4.000 SIT).
Samo za študente..
Drgač smo pa dobli enga..je glih čaku na tri druge študente ..vreme je blo pa carsko.
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študiji for dummiesOddelek: Šola | 5294 (3295) | BivšiUser2 |
» | Subvencionirana prehrana in moneta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8121 (6350) | martincek1 |
» | Nov način kupovanja študentskih bonov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 47785 (39964) | šernk |
» | Kdaj študentska izkaznica oz. indeks ?Oddelek: Šola | 8972 (8594) | Lonsarg |
» | Študentska izkaznica - ugodnosti za VSŠ?Oddelek: Šola | 3123 (2952) | Zeberdee |