Forum » Omrežja in internet » Odgovor telekoma glede možnosti priključka pri T-2
Odgovor telekoma glede možnosti priključka pri T-2
freserovski ::
Poslal sem zahtevo na Telekom slovenije, da me priklopijo na samostojni vod. To sem prejel tudi iz T-2, kot razlog zakaj ni možna priključitev.
In dobil naslednji odgovor:
"Celotnega odgovora, ki ste ga prejeli od podjetja T-2 ne poznamo, iz tega, kar ste navedli v vašem dopisu pa sklepamo, da priključitev ni možna. Tehnični pogoji, ki bi omogočali vključitev niso izpolnjeni in so potrebni obsežnejši posegi v telekomunikacijsko omrežje."
Zanima me, če je kakšna možnost, da mora tovrstni poseg Telekom izvršit, če se to od njega zahteva, ali pa je to v njihovi dobri volji?
In dobil naslednji odgovor:
"Celotnega odgovora, ki ste ga prejeli od podjetja T-2 ne poznamo, iz tega, kar ste navedli v vašem dopisu pa sklepamo, da priključitev ni možna. Tehnični pogoji, ki bi omogočali vključitev niso izpolnjeni in so potrebni obsežnejši posegi v telekomunikacijsko omrežje."
Zanima me, če je kakšna možnost, da mora tovrstni poseg Telekom izvršit, če se to od njega zahteva, ali pa je to v njihovi dobri volji?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
- zaklenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefonska linija po zakonu?? (Telekom- t-2)Oddelek: Omrežja in internet | 1902 (1748) | Suhy |
» | nakup računalnika za igreOddelek: Kaj kupiti | 3670 (3329) | r98 |