Forum » Programska oprema » Firefox extension - view only active tab
Firefox extension - view only active tab
Suhy ::
kaj obstaja kak extension za firefox-a, ki bi skril vse robove aplikacije, in bi se videla samo stran ki jo trenutno prikazuje?
Suhy ::
ok, sem pozabil napisat primer uporabe...
ja fullscreen je super zadeva, če rabiš čimvečji prostor za gledat eno stran...
Kar pa jaz rabim je gledat določeno stran v čimmanjšem oknu, da lahko poleg firefoxa zraven še 2-3 stavri delam, ne da bi se prekrivala okna med sabo.
Primer: Igram poker preko interneta in je pač neka fiksna širina in višina. Poleg pa še uživam v Southparku. Torej rabim čimmanjše okno za poker-Firefox, da imam lahko čimvečje okno za Cartmana. :)
ja fullscreen je super zadeva, če rabiš čimvečji prostor za gledat eno stran...
Kar pa jaz rabim je gledat določeno stran v čimmanjšem oknu, da lahko poleg firefoxa zraven še 2-3 stavri delam, ne da bi se prekrivala okna med sabo.
Primer: Igram poker preko interneta in je pač neka fiksna širina in višina. Poleg pa še uživam v Southparku. Torej rabim čimmanjše okno za poker-Firefox, da imam lahko čimvečje okno za Cartmana. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46798 (17426) | Andro457 |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9189 (6873) | mepa |
» | Konec brskalniškega izbirnega okna v WindowsOddelek: Novice / Brskalniki | 12787 (10656) | feryz |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2120 (1840) | mte |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2079 (1880) | CaqKa |