Forum » Zvok in slika » problem z osnovnim zvokom
problem z osnovnim zvokom
simoncek ::
Upam da se bo našel nekdo, ki ve kaj je problem.
In sicer zvok mi dela, vendar se sliši samo ozadje in ne glavnega zvoka. Če pa v kontrolah za zvok premaknem samo na levi ali samo na desni zvočnik mi pa dela tako kot bi moralo v osnovnem načinu z osnovnim zvokom v ospredju. Če izberem samo slušalke in izberem test mi igra tako na levi kot na desni istočasno, čeprav bi moralo samo na levi in samo na desni.
Napaka se je zgodila čez noč in tudi system restore ne pomaga nič, tako da ne vem kaj naj naredim?
Odinštaliral sem vse kodeke in jih ponovno inštaliral pa nič ne pomaga.
Imam pa zvočno katico na osnovni plošči, vendar dvomim da bi bila napaka na zvočni kartici.
LP!
In sicer zvok mi dela, vendar se sliši samo ozadje in ne glavnega zvoka. Če pa v kontrolah za zvok premaknem samo na levi ali samo na desni zvočnik mi pa dela tako kot bi moralo v osnovnem načinu z osnovnim zvokom v ospredju. Če izberem samo slušalke in izberem test mi igra tako na levi kot na desni istočasno, čeprav bi moralo samo na levi in samo na desni.
Napaka se je zgodila čez noč in tudi system restore ne pomaga nič, tako da ne vem kaj naj naredim?
Odinštaliral sem vse kodeke in jih ponovno inštaliral pa nič ne pomaga.
Imam pa zvočno katico na osnovni plošči, vendar dvomim da bi bila napaka na zvočni kartici.
LP!
simoncek
sirotka ::
Kako to mislš, da se sliši glasba, pa ne petja? Če je to to, imaš v driverjih obklukano karaoke mode:)
Ja tako nekako, vendar imam karaoke mode izključene. Petje se sliši vendar ne tako kot bi moralo. Zanimivo pa je če premaknem samo na en zvočnik pa je slišati tako kot bi moralo vendar pa igrata tako levi kot desni in že tukaj je nekaj narobe.
Še kakšna ideja?
Še kakšna ideja?
simoncek
Ugotovil problem. Ponavadi uporabljam slušalke in prav pri slušalkah je bil problem. Zgleda, da jih bo treba zamenjat saj ko sem uporabil druge dela spet vse tako kot mora.
simoncek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 3344 (2860) | Hister |
» | Računalnik in domači diskoOddelek: Zvok in slika | 2011 (1716) | Korenchek |
» | 32LG2000-no headphone output-kaj zdaj??Oddelek: Kaj kupiti | 2921 (2712) | MonkeyHead |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11342 (5150) | Sarimner |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1090 (987) | All |