Forum » Pomoč in nasveti » Detonator 23.11 problem
Detonator 23.11 problem
the_unborn ::
Zakaj mi verzija 23.11 nikakor noce delat?
Po koncani instalaciji in rebootu ni slike, sam zeleno ozadje, pa vse dela. Ce bootam v safe mode, je pod system vse OK, nobenih sporov, etc., pod adapter je pa unknown monitor on unknown device.
Pol sm neki tle prckov, pa se je celo pojavla kartica not, sam resolucija ni sla cez 1024*768 pa 16bit barve. Graficna je Winfast GeForce3 Ti200, Win98se. Kaj mi je storiti?? Razen, da se naprej uporablam 21.83 in upam na novo verzijo.
Po koncani instalaciji in rebootu ni slike, sam zeleno ozadje, pa vse dela. Ce bootam v safe mode, je pod system vse OK, nobenih sporov, etc., pod adapter je pa unknown monitor on unknown device.
Pol sm neki tle prckov, pa se je celo pojavla kartica not, sam resolucija ni sla cez 1024*768 pa 16bit barve. Graficna je Winfast GeForce3 Ti200, Win98se. Kaj mi je storiti?? Razen, da se naprej uporablam 21.83 in upam na novo verzijo.
matter ::
Jst pa nimam več nastavitev pod display setings :( tak da vertikal sinc. ne morem dat off, in mam zdej tastare drv.
windowse mam pa xp rc1
windowse mam pa xp rc1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 9.10 ta Petek (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5422 (4297) | bluefish |
» | Postfix MX lookupOddelek: Omrežja in internet | 2317 (1916) | Bakunin |
⊘ | Za vse ki se hvalijo da lahko vdrejo v WinXP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 11420 (7447) | OmegaBlue |
» | Firefoxovih osemdeset milijonovOddelek: Novice / Brskalniki | 5107 (3604) | Road Runner |
» | Problem z instalacijo Promise Ultra100 TX2 (tm) IDE Controller-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1537 (1449) | Brane2 |