Forum » Kaj kupiti » Monitor za okoli 70 k?
Monitor za okoli 70 k?
Tea Time ::
Lepo pozdravljeni.
Kupujem nov LCD monitor, velikosti 19 palcev za okoli 70 000. Zanima me, katerega bi priporočili. Uporabljal ga bom predvsem za obdelavo slik in postavljanje strani.
Zelo me zanima Samsung 913N 19'' LCD Monitor, pa me zanima kakšno mnenje imate. Bi priporočali katerega drugega?
Hvala za odgovore, pa lep pozdrav.
Kupujem nov LCD monitor, velikosti 19 palcev za okoli 70 000. Zanima me, katerega bi priporočili. Uporabljal ga bom predvsem za obdelavo slik in postavljanje strani.
Zelo me zanima Samsung 913N 19'' LCD Monitor, pa me zanima kakšno mnenje imate. Bi priporočali katerega drugega?
Hvala za odgovore, pa lep pozdrav.
Have a break!
RenatoD ::
Danes sem imel priložnost videti Samsung Syncromaster 940BF na delu in lahko rečem, da je za moje oči enkraten monitor. Sploh kar se tiče fotografij!
Samsung 940BF
Baje pa tudi ta ni kaj dosti slabši, vendar tega nisem imel možnost potestirati:
Samsung 940B
Samsung 940BF
Baje pa tudi ta ni kaj dosti slabši, vendar tega nisem imel možnost potestirati:
Samsung 940B
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RenatoD ()
Tea Time ::
Hvala za odgovore...
Sicer pa kaj bi priporočali: 940 B ali 913 n, ker sta ravno enak cenovni razred...
Rad bi prej preveril, preden se odločim.
Hvala,
Lp
Sicer pa kaj bi priporočali: 940 B ali 913 n, ker sta ravno enak cenovni razred...
Rad bi prej preveril, preden se odločim.
Hvala,
Lp
Have a break!
prehlajeni ::
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
...mam v sluzbi ze eno leto in ga res nucam 9h na dan in je supr ...se za dam si ga nameravam kupt
...mam v sluzbi ze eno leto in ga res nucam 9h na dan in je supr ...se za dam si ga nameravam kupt
sportaš ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 940B ali 913BOddelek: Kaj kupiti | 2301 (1798) | VASkO |
» | Kateri LCD Samsung?Oddelek: Kaj kupiti | 3742 (2180) | NURS |
» | V zadregi s nakupom monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1437 (1251) | Dead_Eye |
» | kupujem 19" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1647 (1277) | nurmaln |
» | 19'' LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 1427 (1223) | Nox |