Forum » Pomoč in nasveti » Bindanje tipk
Bindanje tipk
Flamer ::
Ali obstaja program, ki bi omogočal da neko določeno tipko ali kombinacijo tipk povezes na drugo tipko? Recimo da bi rad da namesto F1 pritisnem tipko A, ali namesto ALt+K, samo tipko NUM1.
Oxford ::
Uporabi AutoHotkey. Ga zinštaliraš in v .AHK datoteko vpišeš:
a::F1
!k::Numpad1
Return
Ko zaženeš .AHK datoteko, se ti v Systray-u prikaže zelena ikona s H-jem. Vse dokler je aktivna, bo remaping deloval.
Preberi navodila in obsežno zbirko narejenih programčkov na njihovem forumu.
a::F1
!k::Numpad1
Return
Ko zaženeš .AHK datoteko, se ti v Systray-u prikaže zelena ikona s H-jem. Vse dokler je aktivna, bo remaping deloval.
Preberi navodila in obsežno zbirko narejenih programčkov na njihovem forumu.
Flamer ::
Ja, to sem iskal ja. Hvala za odgovor. Na žalost v igrah ne dela, tudi če imam v window mode. Drugače v windowsih delo čisto vredu.
Oxford ::
Na žalost v igrah ne dela ...
Da ne?? Kot sem zasledil na njihovem forumu, fantje uporabljajo to zadevo v Warcraftu. Tega sam sicer nisem preizkusil, toda menda deluje. Malo pojamraj naj ti kdo tam pomaga.
Da ne?? Kot sem zasledil na njihovem forumu, fantje uporabljajo to zadevo v Warcraftu. Tega sam sicer nisem preizkusil, toda menda deluje. Malo pojamraj naj ti kdo tam pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KOMBINACIJE NA TIPKOVNICIOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1504) | DarwiN |
» | program ki bi automatiziral delovanje drugega programa?Oddelek: Programska oprema | 1209 (855) | c3p0 |
» | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 6541 (4365) | GamerBoy |
» | Večkratni kliki namesto enojnegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (1505) | Glugy |
» | kako narediti program ki bere drugi programOddelek: Programiranje | 5749 (4062) | imagodei |