Forum » Programska oprema » Access - reports - NUJNO HELP!!! nagrada pivo!
Access - reports - NUJNO HELP!!! nagrada pivo!
gkovac ::
Zakaj mi v Accessu po neki določeni operaciji (ne vem kateri) raz#$%e report????
Da še pojasnim:
Narejen imam report za tiskanje nalepk, ki so Zweckformove v 3 stolpcih... Ko report naredim, nastavim margine in zadeva deluje toliko časa, dokler se ne zgodi nekaj kar mi margine raz#$"e...
Ni mi jasno zakaj, ampak ne pogruntam kaj bi lahko blo narobe...
Fantje in dekleta... please help!!! nagrada pivo!
lp,SuLc
Da še pojasnim:
Narejen imam report za tiskanje nalepk, ki so Zweckformove v 3 stolpcih... Ko report naredim, nastavim margine in zadeva deluje toliko časa, dokler se ne zgodi nekaj kar mi margine raz#$"e...
Ni mi jasno zakaj, ampak ne pogruntam kaj bi lahko blo narobe...
Fantje in dekleta... please help!!! nagrada pivo!
lp,SuLc
lp,
Matty ::
Probaj iti po vrsti... Kreiraj in postopoma preverjej razlicne operacije... Preveri po kateri operaciji ti raz#$%e report... To probaj veckrat, in mogoce bos s sigurnostjo ugotovil katera operacija ti dela zmedo...
gkovac ::
Joj Matty... ideja je sicer dobra, ampak ne deluje.. sem ga probal napisati na novo (tut na roko brez wizarda)... problem je v tem, ker je ta report narejen tako, da ima "spodaj" program, ki mu določa iz katerega querija naj jemlje podatke... precej zakomplicirano...
finta pa je v tem, da samo na ta način lahko dobim iz programa ven tisto kar hočem... report neki časa deluje pol pa skensla margine... popravim margine in dela neki časa pol pa spet isto...
A se da kako v samem reportu nastavit margine?
lp,SuLc
finta pa je v tem, da samo na ta način lahko dobim iz programa ven tisto kar hočem... report neki časa deluje pol pa skensla margine... popravim margine in dela neki časa pol pa spet isto...
A se da kako v samem reportu nastavit margine?
lp,SuLc
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of MythologyOddelek: Igre | 2757 (137) | Kurzweil |
» | pomoč css3/htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1333 (1103) | Gandalfar |
» | disk... scandisk ostane na 10%Oddelek: Pomoč in nasveti | 930 (852) | ToniT |
» | rabim programčekOddelek: Programiranje | 1027 (814) | gkovac |
» | Pomoc pri strani - povejte postenoOddelek: Omrežja in internet | 1512 (1179) | poweroff |