Forum » Pomoč in nasveti » comp ce zjutraj ne prižge
comp ce zjutraj ne prižge
booster ::
računalnik čez dan dela normalno nimam nobenih problemov a ko ga čez noč ugasnem se mi zjutraj ne prižge oz. mi gorita obe lučki bios ne zalaufa
sem zamenjal baterijo pa isto
obudim ga s pritiskom f8 ali del potem se mi štarta in dam na last most configuration
sem probal z obnovitveno točko in save mode gledal v biosu pa ni nč drugače
ko mi zalaufa in preide v namizje ne javi nobene napake vse je ok
tudi ko ga potem ugasnem in čez čas zopet prižgem ali samo restartam se mi prižge normalno in dela bp.
samo čez noč oz če je dalj časa ugasnjen
sumim kakšen kondenzator samo na pogled je vse ok tudi rami so ok
sem zamenjal baterijo pa isto
obudim ga s pritiskom f8 ali del potem se mi štarta in dam na last most configuration
sem probal z obnovitveno točko in save mode gledal v biosu pa ni nč drugače
ko mi zalaufa in preide v namizje ne javi nobene napake vse je ok
tudi ko ga potem ugasnem in čez čas zopet prižgem ali samo restartam se mi prižge normalno in dela bp.
samo čez noč oz če je dalj časa ugasnjen
sumim kakšen kondenzator samo na pogled je vse ok tudi rami so ok
booster ::
sem probov druzga 350w pa isto
čez dan ok sam ko ga zjutraj hočem pržgat oz mam sklopljenega več ur mi ne zalaufa normaln ampak šele po tretjem poskusu ob zagonu na f8 in na last most config.
čez dan ok sam ko ga zjutraj hočem pržgat oz mam sklopljenega več ur mi ne zalaufa normaln ampak šele po tretjem poskusu ob zagonu na f8 in na last most config.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z računalnikom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 673 (503) | wanted56 |
» | ekran na prenosniku razbit - kako naštimati sliko na drugemu LCD_juOddelek: Pomoč in nasveti | 2621 (2082) | Pyr0Beast |
» | Računalnik je potrebno večkrat prižgatOddelek: Strojna oprema | 2061 (1496) | MrBrdo |
» | Problem racunalnik se ne prizge!Oddelek: Pomoč in nasveti | 648 (610) | wildjoc |