» »

Resetiranje računalnika- NUJNO

Resetiranje računalnika- NUJNO

M-XXXX ::

No mam problem da se mi rac. vseskozi resetira. Najprej sem mislil da je to klikni me močno ampak zdaj se mi zdi da ni to. Računalnik se resetira res velikrat- tudi po 30x na dan. Zgodi se tako: pac kadarkoli se racunalnik ugasne in takoj sped zazene, uvasih se v biosu resetira se enkrat. V biosu nc ne napise kaj hoces izbrati. safe mode , start win normal,... potem ko pride v win se vcasih spet takoj resetira vcasih po 15s vcasih zdri 20min. Pregledal sem z vsemi antivirusi, adwari, system mehanicom pa nc bols. Opis racunalnika je spodaj. Problemov z temparaturo ni nikoli nic cez 50 pod obremenitvijo, kolikor sem gledal kondenzatorji na osnovni niso napihnjeni napajalnik je pa cisto nov napajalnik Kaj bi bilo, enkrat mi je tud napisalo da je bila v win resna napaka- sm pomoje ni to ker se pol v biosu neb resetirel (saj jst taku mislm)
Vsake ideje dobrodošle.

Duhec ::

Če imaš 2x1GB rama testiraj najprej z enim nato z drugim ram modulom.Če se ti tolikokrat sesuje boš hitro ugotovil ali je krivec spomin.Testiraj jih tudi s programom memtest.
Grafiko Sapphire x800 xt bi osebno izključil kot krivca, posebno, če se ti sesuje tudi ob vstopu v Cmos nastavitve biosa. Torej bi jaz na tvojem mestu vseeno začel z menjavo napajalnika ali pa pogledal, če je vse skupaj v redu sestavljeno, da ni kje kak stik pod plato.
Povej kaj več ali je to nov komp, si sam sestavljal, katera plata ali je bios verzija zadnja itd ...
Naredi tudi Clear Cmosa, da se vse skup nastavi na privzete nastavitve in da se odvije , če imaš kaj navito.

delfinus ::

Poskusi tudi z drugim napajalnikom. Kolega je kupil tudi cisto novega (visji rang napajalnikov z dosti wataze) pa se je izkazalo, da je imel en feler.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CPU 100% ne vidim rešitev... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
859124 (6976) m0LN4r
»

Težava z blue screeni

Oddelek: Pomoč in nasveti
326682 (6075) smotanc
»

Računalnik se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
495463 (4924) CyberAD
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

Oddelek: Strojna oprema
354878 (3006) Riff
»

Računalnik se konstantno resetira

Oddelek: Pomoč in nasveti
122028 (1785) Teta Pehta

Več podobnih tem