Forum » Igre » Football Manager 2006
Football Manager 2006
Rotaidal ::
Mene pa zanima če kateri od vas igra to omenjeno igro? Če jo naj mi prosim kaj koristnega svetuje ALi mogoče kateri od vas ve če se da dobit slovenjski jezik za to igro! Alo kakšni drugi dodatki ali goljufije! Hvala v naprej! TINČEK
- spremenil: Rotaidal ()
Ballack ::
Em...ziher nisem če se da dobit v slo. jeziku ali ne...samo menda se ne da kr smo zadnič z frendi že iskali in povpraševali!!!Če pa rad igraš nogomet pa se kaj oglasi ...mi igrami Fifo 2006 prek neta!!!Torej če bo komu za ta Špil me naj klikne!!!Aydee
muzičar ::
Prvič: igram igro že od leta 1998 ko je bil se Premiership Maneger (kasneje CM1)
drugič: goljufanje pri tej igri se mi zdi zelo nesmiselno, modov ni
tretjič: v slo. jeziku na žalost ni bi blo pa fajn če bi biu
četritic: hmm nasvet... igraj... težko ti dam nasvet, ker pri tej igri ma vsak svoj način, lahko ti samo povem na kakšen način jaz igram
drugič: goljufanje pri tej igri se mi zdi zelo nesmiselno, modov ni
tretjič: v slo. jeziku na žalost ni bi blo pa fajn če bi biu
četritic: hmm nasvet... igraj... težko ti dam nasvet, ker pri tej igri ma vsak svoj način, lahko ti samo povem na kakšen način jaz igram
yerko ::
Bok, FM je zakon, noter sem pado, ko se je imenoval še Champinship Manager tak kot _Rock_ sem isto začel z Premiership Managerom 97/98. Špilam redno vsaki dan po par ur, vmes pa prečitam Sportske novosti Slovenski jezik je bil za prejšnjo verzijo FMja iz sloFM foruma, ko so pubeci fanatiki sami prevedli celo igro. Drugače je pa moj kolega researcher za par klubv v SI (jaz sn ga navdušil za igro). Za lepotne dodatke (dresi,slike igralcev,skini...) obišči http://www.sortitoutsi.net za taktike pa poglej na forumu od Sigamesa. Pravega goljufanja ni-hvalabogu-razen kakih supertaktik, ker goljufanje ubije igro. Pa naloži si zadni patch 6.0.3 ker ful popravi realnost (že 6.0.2 je dovolj).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fifa 16 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17607 (9861) | Beskomedo |
» | Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9412 (7754) | smacker |
» | Najboljša igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19429 (7838) | oo7 |
» | Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10029 (6274) | Rotaidal |
» | Nogomet-povejte svoje mnenjeOddelek: Loža | 2366 (1729) | tommy boy |