» »

Football Manager 2006

Football Manager 2006

Rotaidal ::

Mene pa zanima če kateri od vas igra to omenjeno igro? Če jo naj mi prosim kaj koristnega svetuje:D ALi mogoče kateri od vas ve če se da dobit slovenjski jezik za to igro! Alo kakšni drugi dodatki ali goljufije! Hvala v naprej!:D TINČEK
  • spremenil: Rotaidal ()

Ballack ::

Em...ziher nisem če se da dobit v slo. jeziku ali ne...samo menda se ne da kr smo zadnič z frendi že iskali in povpraševali!!!Če pa rad igraš nogomet pa se kaj oglasi ...mi igrami Fifo 2006 prek neta!!!Torej če bo komu za ta Špil me naj klikne!!!Aydee

Rotaidal ::

LOOL, nimam fife, mam pa PES 5---- ki je boljši od fife >:D

muzičar ::

Prvič: igram igro že od leta 1998 ko je bil se Premiership Maneger (kasneje CM1)
drugič: goljufanje pri tej igri se mi zdi zelo nesmiselno, modov ni
tretjič: v slo. jeziku na žalost ni bi blo pa fajn če bi biu
četritic: hmm nasvet... igraj... težko ti dam nasvet, ker pri tej igri ma vsak svoj način, lahko ti samo povem na kakšen način jaz igram

yerko ::

Bok, FM je zakon, noter sem pado, ko se je imenoval še Champinship Manager tak kot _Rock_ sem isto začel z Premiership Managerom 97/98. Špilam redno vsaki dan po par ur, vmes pa prečitam Sportske novosti :)) Slovenski jezik je bil za prejšnjo verzijo FMja iz sloFM foruma, ko so pubeci fanatiki sami prevedli celo igro. Drugače je pa moj kolega researcher za par klubv v SI (jaz sn ga navdušil za igro). Za lepotne dodatke (dresi,slike igralcev,skini...) obišči http://www.sortitoutsi.net za taktike pa poglej na forumu od Sigamesa. Pravega goljufanja ni-hvalabogu-razen kakih supertaktik, ker goljufanje ubije igro. Pa naloži si zadni patch 6.0.3 ker ful popravi realnost (že 6.0.2 je dovolj).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fifa 16 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11417607 (9861) Beskomedo
»

Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
859412 (7754) smacker
»

Najboljša igra (strani: 1 2 3 )

11519429 (7838) oo7
»

Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )

8910029 (6274) Rotaidal
»

Nogomet-povejte svoje mnenje

Oddelek: Loža
202366 (1729) tommy boy

Več podobnih tem