Forum » Omrežja in internet » ADSL - Help!!!
ADSL - Help!!!
Mlchk ::
Zdravo.
No zadeva je taka, da z bratrancem živiva v isti bajti (bajta je dvojček).
Mislim, da imamo centralo (ono skatlico k pise PTT gor) skupno, pol se pa razdelijo uni kabli da gre telefon se k nam. :) On je bil nekaj dni pred mano priklopljen na ADSL in mu leti lepo deklariranih 60 kb/s. V petek sem bil priklopljen jas in mi leti vseskozi le 2 kb/s. No, potem pa sem probal uploadat en fajl (upload je max. 16 kb/s) in mi je letelo maximalno kolkor lahko, se pravi 16 kb/s. Oni telekomowec pravi, da naj bi bli kao kabli preslabi. Zakaj pa bratrancu dela prek onih kablov?! Kje je tle logika?!
LP,
Mlchk
No zadeva je taka, da z bratrancem živiva v isti bajti (bajta je dvojček).
Mislim, da imamo centralo (ono skatlico k pise PTT gor) skupno, pol se pa razdelijo uni kabli da gre telefon se k nam. :) On je bil nekaj dni pred mano priklopljen na ADSL in mu leti lepo deklariranih 60 kb/s. V petek sem bil priklopljen jas in mi leti vseskozi le 2 kb/s. No, potem pa sem probal uploadat en fajl (upload je max. 16 kb/s) in mi je letelo maximalno kolkor lahko, se pravi 16 kb/s. Oni telekomowec pravi, da naj bi bli kao kabli preslabi. Zakaj pa bratrancu dela prek onih kablov?! Kje je tle logika?!
LP,
Mlchk
BigFoot ::
kliči telekomovce pa jim zateži da morjo poštimat
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
BigFoot ::
a ja. pa to da je UL v redu, DL pa zjeban je zlo čudno. po mojem ni problem v kablih
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | To se lahko zgodi samo pri nasOddelek: Omrežja in internet | 3041 (1718) | Robert_S |
» | Upload hitrejši od downloada?! Kaj za...?!Oddelek: Omrežja in internet | 1616 (1283) | Matty |
» | ADSL - Mnenja!Oddelek: Omrežja in internet | 2222 (1116) | Mlchk |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1603 (1202) | rabbit_zek |
» | Satelit v SLO ??Oddelek: Omrežja in internet | 2164 (1842) | Dami |