Forum » Strojna oprema » Igralna palica WingMan Interceptor
Igralna palica WingMan Interceptor
Luke0701 ::
Imam to igralno palico...
Ko sem kupil nov računalnik, sem opazil, da je ne morem priklopiti, ker nimam pravega priključka. Zato sem kupil dodatno zvočno kartico, ki ima Gameport. Ko pa sem igralno palico priklopil, naložil driverje mi zadeva ni delovala. Na prejšnem računalniku je delovalo brez problema...
Naložil pa sem driverje, ki sem jih dobil poleg na CD-ju, ampak še vedno ni delovalo (po mojem niso podpirali XP), zato sem downloadu na logitech.com, ki naj bi podpirali XP, vendar mi igralna palica še vedno ne deluje.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Iskal sem tudi pretvornike ampak jih nisem našel. Imam pa še tisti stari priključek...
Ko sem kupil nov računalnik, sem opazil, da je ne morem priklopiti, ker nimam pravega priključka. Zato sem kupil dodatno zvočno kartico, ki ima Gameport. Ko pa sem igralno palico priklopil, naložil driverje mi zadeva ni delovala. Na prejšnem računalniku je delovalo brez problema...
Naložil pa sem driverje, ki sem jih dobil poleg na CD-ju, ampak še vedno ni delovalo (po mojem niso podpirali XP), zato sem downloadu na logitech.com, ki naj bi podpirali XP, vendar mi igralna palica še vedno ne deluje.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Iskal sem tudi pretvornike ampak jih nisem našel. Imam pa še tisti stari priključek...
roli ::
Tisti stari priključek je gameport.Sem pa imel sam isti problem in sem nabavil geniusovo zvočno za 3 jurje.Kolikor jaz vem gonilnikov za palico ne rabiš.Poglej v nadzorni plošči game controlers ( ne vem natančno ).Tam imaš ponavadi add device ( se mi zdi ) pa izberi generic,če ni gonilnikov n a seznamu.Bolj ti pa ne morem povedat,ker se mi ne,da zaganjat windowsov.
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AdapterOddelek: Loža | 1209 (650) | buttcrack |
» | Flight simulator X in problemčekOddelek: Igre | 2410 (2167) | atasmrk |
» | Kateri JOYSTICK?Oddelek: Kaj kupiti | 2468 (2281) | kurjač |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1012 (897) | VASkO |
» | palica veseljaOddelek: Kaj kupiti | 1128 (1017) | Binji |