Forum » Kaj kupiti » Padec cen 6600 gt
Padec cen 6600 gt

kuglvinkl ::
klik
ene tri sem pogledal na geizhalsu in po 25 feb padajo. Kako je z ostali kartakmi nisem gledal. Tudi ni to nekaj strašno nenavadnega, padec za 20€. Morajo spraznit zaloge.
Skratka, predstavitvijo novih kart so trg dodobra premešale. Še posebej, ko ATi reže cene svojim kartam, Nvidia pa nove ponuja po celo človeških cenah (7900 GT).
Nice
.
ene tri sem pogledal na geizhalsu in po 25 feb padajo. Kako je z ostali kartakmi nisem gledal. Tudi ni to nekaj strašno nenavadnega, padec za 20€. Morajo spraznit zaloge.
Skratka, predstavitvijo novih kart so trg dodobra premešale. Še posebej, ko ATi reže cene svojim kartam, Nvidia pa nove ponuja po celo človeških cenah (7900 GT).
Nice

Your focus determines your reallity

kuglvinkl ::
Kot sem že nekje drugje povedal, začetna cena 220€ se je (gigabyte) znižala v enem letu na 147€ in približno tu tudi ostala. Zelo zelo verjetno se bo gibala cena 7600 GT, ker gre za isti razred. No, prvo občutno znižanje, na 185€ se je zgodilo pet mesecev po predstavitvi (jan 05).
Se pravi, prvo znižanje bi moralo priti nekje poleti.
Se pravi, prvo znižanje bi moralo priti nekje poleti.
Your focus determines your reallity

T-Majo ::
cene gor cene dol...To je vedn tak. Pa tud isto bo ko bo pršla serija 8 ven (konc letošnega leta?). Sam moj 6600GT bo še neki cajta laufo. AGP kartice ne kupim več
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi Polaris je tu kot Radeon RX 480 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 102241 (77964) | Predator X |
» | Ocena strani: Ducat.siOddelek: Izdelava spletišč | 3912 (2709) | Gasper12 |
» | Labodji spev procesorjev Phenom - Phenom II X4 980Oddelek: Novice / Procesorji | 7383 (6206) | FireSnake |
» | Znižanje INTEL procesorjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1838 (1287) | r5r |
» | AMD znižuje ceneOddelek: Novice / Procesorji | 5597 (3502) | kuglvinkl |