Forum » Kaj kupiti » Padec cen 6600 gt
Padec cen 6600 gt
kuglvinkl ::
klik
ene tri sem pogledal na geizhalsu in po 25 feb padajo. Kako je z ostali kartakmi nisem gledal. Tudi ni to nekaj strašno nenavadnega, padec za 20€. Morajo spraznit zaloge.
Skratka, predstavitvijo novih kart so trg dodobra premešale. Še posebej, ko ATi reže cene svojim kartam, Nvidia pa nove ponuja po celo človeških cenah (7900 GT).
Nice .
ene tri sem pogledal na geizhalsu in po 25 feb padajo. Kako je z ostali kartakmi nisem gledal. Tudi ni to nekaj strašno nenavadnega, padec za 20€. Morajo spraznit zaloge.
Skratka, predstavitvijo novih kart so trg dodobra premešale. Še posebej, ko ATi reže cene svojim kartam, Nvidia pa nove ponuja po celo človeških cenah (7900 GT).
Nice .
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Kot sem že nekje drugje povedal, začetna cena 220€ se je (gigabyte) znižala v enem letu na 147€ in približno tu tudi ostala. Zelo zelo verjetno se bo gibala cena 7600 GT, ker gre za isti razred. No, prvo občutno znižanje, na 185€ se je zgodilo pet mesecev po predstavitvi (jan 05).
Se pravi, prvo znižanje bi moralo priti nekje poleti.
Se pravi, prvo znižanje bi moralo priti nekje poleti.
Your focus determines your reallity
T-Majo ::
cene gor cene dol...To je vedn tak. Pa tud isto bo ko bo pršla serija 8 ven (konc letošnega leta?). Sam moj 6600GT bo še neki cajta laufo. AGP kartice ne kupim več
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi Polaris je tu kot Radeon RX 480 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 98730 (74453) | Predator X |
» | Ocena strani: Ducat.siOddelek: Izdelava spletišč | 3800 (2597) | Gasper12 |
» | Labodji spev procesorjev Phenom - Phenom II X4 980Oddelek: Novice / Procesorji | 7177 (6000) | FireSnake |
» | Znižanje INTEL procesorjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1766 (1215) | r5r |
» | AMD znižuje ceneOddelek: Novice / Procesorji | 5505 (3410) | kuglvinkl |