Forum » Strojna oprema » s USB To COM PORT rs232 adapter
s USB To COM PORT rs232 adapter
pr2501 ::
Imam HP prenosnik in ko sem ga kupoval nisem bil pozoren na to da ta model ni imel COM porta.Programirati hočem PIC-ov mikrokontroler s USB To COM PORT rs232 adapter (proizvajalca DIGITUS), oz. nanj prikljuciti OLIMEX PIC-PG2C JDM programator.
Ta adapter mi normalno sluzi pri prenosu podtkov do Hyper terminala.
Poskusil sem pa preko njega vnesti tudi program v PIC kot to pocnem na starem racunalniku preko COM porta in od takrat mi Mikrokontroler vec ne dela.
Tako da sedaj lepo prosim, ce se gdo spozna na to da mi pove kakse nastavitve moram nastaviti v software-u (IC-prog ali WIN pic), da bom uspešen.
Pravzaprav kaj moram narediti ?
Vnaprej se zahvaljujem za pomoc.
Ivan
Ta adapter mi normalno sluzi pri prenosu podtkov do Hyper terminala.
Poskusil sem pa preko njega vnesti tudi program v PIC kot to pocnem na starem racunalniku preko COM porta in od takrat mi Mikrokontroler vec ne dela.
Tako da sedaj lepo prosim, ce se gdo spozna na to da mi pove kakse nastavitve moram nastaviti v software-u (IC-prog ali WIN pic), da bom uspešen.
Pravzaprav kaj moram narediti ?
Vnaprej se zahvaljujem za pomoc.
Ivan
konec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pedala za narekovanje na COM portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1828 (1453) | vuego |
» | PIC komunikacijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2152 (1861) | maticm |
» | COM 1 in PIC programator ne gresta skupaj!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2588 (2200) | BluPhenix |
» | [win32] Izdelava programčka (miška -> com port)Oddelek: Programiranje | 1495 (963) | robinson33 |
» | Priključitev mikrokrminlnika pic16f877 na USB vmesnik.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2659 (2103) | _EN_ |