Forum » Loža » Ogrevanje na plin v stanovanju
Ogrevanje na plin v stanovanju
smrkovc ::
Pravkar sem v fazi obnove stanovanja v Radovljici.
V bloku je vse pripravljeno za plinsko instalacijo, samo peč moram kupt pa načrt dobit.
Mam pa en problem: V načrtu bloka je napisano, da je možno priključiti samo plinsko peč (bojler) na naravni vlek.
Meni pa je strokovnjak-izvajalec zatrdil, da mora biti za naravni vlek prostornina stanovanja vsa 90 m3, ker naj bi se baje spremenil en zakon...
A mi lahko kdo od vas posreduje kaj več informacij, oziroma, kje bi jaz preveril, ali je to res.
TNX
V bloku je vse pripravljeno za plinsko instalacijo, samo peč moram kupt pa načrt dobit.
Mam pa en problem: V načrtu bloka je napisano, da je možno priključiti samo plinsko peč (bojler) na naravni vlek.
Meni pa je strokovnjak-izvajalec zatrdil, da mora biti za naravni vlek prostornina stanovanja vsa 90 m3, ker naj bi se baje spremenil en zakon...
A mi lahko kdo od vas posreduje kaj več informacij, oziroma, kje bi jaz preveril, ali je to res.
TNX
Carp Diem
Tody ::
nevem sicer kaj je naravni vlek ampak jest mam stanovanje 60 m2 in imam plin za vse kar se rabi štedilnik, bojler, ogrevanje mamo pa cisterno na vrtu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknila mi je plinska peč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14898 (3814) | mason6 |
» | Večkrat prekoračena maksimalna količina CO v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15538 (6540) | sandmat |
» | Hrup ventilatorja pri dvigalu v blokuOddelek: Loža | 2488 (1587) | misek |
» | Ogrevanje na zemeljski plin v stanovanjuOddelek: Loža | 3137 (2549) | Unknown_001 |
» | do 1. januarja 2017 vgraditi javljalnik ogljikovega monoksidaOddelek: Loža | 21771 (13773) | kixs |