Forum » Kaj kupiti » laptop... kje in katerega
laptop... kje in katerega
brainn ::
zivjo,
sam sem informatik pa nimam casa sledit modnim muham / tehnologijam.
kupujem notebook kot nadomestilo desktopa, rabim ga za vse to kar zahtevnejsi uporabnik pocne doma... hocem igrat tut americas army pa se kako igrco gor, seveda ne z vsemi detajli na full ampak .. tko da mi zna narisat ene 40ish fps.
ker hocem da ima angleski keyboard, me zanima ce kdo pozna kako spletno trgovino v angliji alpa irski... znam sam googlat, ampak zanima me ce ma kdo izkusnje v tej smeri.
pa nebi rad porabil vec ko 300k sit.
hvala lepa,
sam sem informatik pa nimam casa sledit modnim muham / tehnologijam.
kupujem notebook kot nadomestilo desktopa, rabim ga za vse to kar zahtevnejsi uporabnik pocne doma... hocem igrat tut americas army pa se kako igrco gor, seveda ne z vsemi detajli na full ampak .. tko da mi zna narisat ene 40ish fps.
ker hocem da ima angleski keyboard, me zanima ce kdo pozna kako spletno trgovino v angliji alpa irski... znam sam googlat, ampak zanima me ce ma kdo izkusnje v tej smeri.
pa nebi rad porabil vec ko 300k sit.
hvala lepa,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX360 PomočOddelek: Konzole | 2728 (1813) | borča |
» | [Python] Ali se da narediti...Oddelek: Programiranje | 3452 (2657) | Rias Gremory |
» | Forme na 1000 načinovOddelek: Izdelava spletišč | 2318 (1774) | roli |
» | Digitus PCI54 p2p Jaht PCMCIA108 ne gre hitreje?Oddelek: Omrežja in internet | 1498 (1410) | Spajky |
» | Izolacija -antikondenz-Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2170 (1689) | Opkow |