» »

Bluetooth in Logitech V270

Bluetooth in Logitech V270

St|lus ::

Živjo!

Že par dni sem ponosni lastnik prenosnika ACER ASPIRE 5672WLMi. Ker mi vgrajeni touchpadi pri prenosnikih niso ravno všeč, sem si umislil brezžično miško. Pri namiznem računalniku imam Logitech MX610 (ki ima USB oddajnik oz. sprejemnik), ki mi tudi na laptopu dela super. Ker pa nočem imet enega štucla ven iz USBja pri laptopu pa še prav elegantno je ugrajen Bluetooth, sem kupil Bluetooth miško Logitech V270. Potem pa so se težave začele. Zadevo sem instaliral, vendar kar ni hotela delati. Računalnik jo je našel, poleg miške še 2 telefona ;)), miška pa ni in ni delala. Potem sem zadevo nekako nahecal k delovanju, ampak je po cca. 5 minutah kazalec nehal delati. Naprej sem uporabljal touchpad, čez 15 minut probal premakniti miško in glej ga zlomka... zopet je delala. Sedaj spet ne dela. Se pravi, dela kadar se ji zdi. Ker sem mislil, da je z mojim Acerjem kaj narobe, sva probala tudi pri kolegu na Dell Latitude 0505. Težave so ISTE kot pri meni. Torej je nekaj narobe z miško (kar dvomim, saj je nova), ali pa nasploh ni najboljša varianta imeti bluetooth miško???

Dajte kakšen pameten predlog, drugače jo grem jutri v big bang zamenjat za đe eno MX610.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Žična ali brezžična miška za prenosnik?

Oddelek: Kaj kupiti
3322298 (18494) mancini
»

Logitech izdelal milijardto miško

Oddelek: Novice / Ostale najave
365149 (3485) djordjevic