Forum » Omrežja in internet » BitDefender 9 Professional v omrežju
BitDefender 9 Professional v omrežju
Rokomah ::
Sem uporabnik varnostnega sistema BitDefender 9 Professional.
Varnostni sistem imam inštaliran na enem računalniku s katerim pristopam na internet. Hkrati je ta računalnik del hišne mrežne povezave v katero so vključeni še drugi računalniki.
Problem ser mi pojavlja takrat, ko drugi računalniki v hišnem omrežju pristopajo do računalnika z varnostnim sistemom in kot kaže imajo zaradi varnostnega sistema počasnejšo izmenjavo podatkov.Ali je to mogoče?
Ko sem zaradi tega deinštaliral varnostni sistem, je bila izmenjava podatkov z drugimi računalniki kasneje ponovno normalna.
Kako praktično naredim, da v BitDefender 9 Professional izberem določene IP naslove (ali druge računalnike v omrežju), kateri naj zaobidejo varnostni sistem?
Hvala za odgovor
Varnostni sistem imam inštaliran na enem računalniku s katerim pristopam na internet. Hkrati je ta računalnik del hišne mrežne povezave v katero so vključeni še drugi računalniki.
Problem ser mi pojavlja takrat, ko drugi računalniki v hišnem omrežju pristopajo do računalnika z varnostnim sistemom in kot kaže imajo zaradi varnostnega sistema počasnejšo izmenjavo podatkov.Ali je to mogoče?
Ko sem zaradi tega deinštaliral varnostni sistem, je bila izmenjava podatkov z drugimi računalniki kasneje ponovno normalna.
Kako praktično naredim, da v BitDefender 9 Professional izberem določene IP naslove (ali druge računalnike v omrežju), kateri naj zaobidejo varnostni sistem?
Hvala za odgovor
Ibex ::
Za izklop požarnega zidu ne rabiš odstraniti program. Greš na splošno potem stanje in daš kljukico stran pred kjer piše požarni zid je omogočen. Za pomoč pa pojdi na požarni zid potem pa klikneš na več pomoči. V primeru, da si siolov uporabnik in da uporabljaš njihov sistem lahko pokličeš na 0801000 in prosiš za pomoč drugače pa lahko tudi pokličeš na parametico 01/5633766.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comodo Internet security freeOddelek: Programska oprema | 6835 (5050) | BorutK-73 |
» | BitDefender - težava firewallOddelek: Programska oprema | 2322 (2090) | rxd7 |
⊘ | Najboljši antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 6300 (3773) | krneki0001 |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2538 (2257) | jan01 |
» | BitDefender Internet Security 9.0Oddelek: Programska oprema | 1145 (907) | Volk| |