Forum » Pomoč in nasveti » Kako iztisniti največ iz rač. ?
Kako iztisniti največ iz rač. ?
R0K ::
No vprašanje je naslednje :
imam
TB 1ghz
256MB
Winfast GeForce 2 MX
Plata je pa od Abita KT7a raid
in bi rad iz tega sistema iztisnil največ in da bi delovala najbolje....proc lohk navijem do 1200 brez problema in to gre sam jst nimam nič izkušn z OC grafične oz kak povečat izkoristek rama (če je to sploh možno)...no mal plis povej o tem...
100x THX !
imam
TB 1ghz
256MB
Winfast GeForce 2 MX
Plata je pa od Abita KT7a raid
in bi rad iz tega sistema iztisnil največ in da bi delovala najbolje....proc lohk navijem do 1200 brez problema in to gre sam jst nimam nič izkušn z OC grafične oz kak povečat izkoristek rama (če je to sploh možno)...no mal plis povej o tem...
100x THX !
Gh0st ::
Instaliras si recimo Windows 2000 in onemogocis razne bedarije (animacije, lepsi izgled, sencena miska in okna...), potem sproti čistiš disk, ne meces gor vse kar ti pride na pamet, imej eno particijo za Windows 2000 in cim nizjo hiearhijo imenikov od C:\ naprej....
Lahko ga tudi navijas (proc) in poskrbis za primerno hlajenje...
Lahko ga tudi navijas (proc) in poskrbis za primerno hlajenje...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AV program in spletni brskalnik za star PCOddelek: Programska oprema | 1382 (1284) | pukyplay |
» | katere windowse za star računalnik (min. 5 let)Oddelek: Operacijski sistemi | 1301 (1036) | Saladin |
» | Al morm ob menjavi plate in proca nanovo naložit winseOddelek: Strojna oprema | 886 (732) | Lio |
» | Win2k vs. WinXPOddelek: Programska oprema | 1109 (922) | tedybear |
» | Prehod iz Linux na Windows?Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3063 (3063) | dr.J |