Forum » Hlajenje in modifikacije » M.A.P.L.E mod
M.A.P.L.E mod
3N16MA ::
Tukaj je še moja škatla!
Najprej jo skritizirajte,pa se bomo potem naprej pogovarjal!
Te slike so malo stare! Sicer ni nič večjih sprememb.Par drugih komponent in malo preurejene malenkosti!
Celotno fotoreportažo si lahko ogledate tukaj
Sorry,ampak res se mi ne da spet uploadat vse slike! Nekaj jih celo nimam več! Govorim o sami izdelavi.Čakam pa na malo boljši digitalec da naredim en orenk foto session!
LP Dave
Najprej jo skritizirajte,pa se bomo potem naprej pogovarjal!
Te slike so malo stare! Sicer ni nič večjih sprememb.Par drugih komponent in malo preurejene malenkosti!
Celotno fotoreportažo si lahko ogledate tukaj
Sorry,ampak res se mi ne da spet uploadat vse slike! Nekaj jih celo nimam več! Govorim o sami izdelavi.Čakam pa na malo boljši digitalec da naredim en orenk foto session!
LP Dave
- zavaroval slike: sid911 ()
tiborrr ::
Zelo dobro, izgleda kot omara z integriranim racunalom :). Sam bi sicer odstranil katodne cevi in farbaste ledice zamenjal z enotno barvo. Zelo ti priporocam, da za maticno plosco in okoli napajalnika ter vseh flamable-hazard komponent namestis vsaj alu folijo ali pa kar tanko (morda 2mm) debelo ploščo aluminija.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna mešanica za perfektne čevapčiče/pleskavice?Oddelek: Loža | 23000 (2399) | nejcek74 |
» | Novo -100°C kaskadno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2862 (1855) | tiborrr |
» | LCD termometer (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7672 (6660) | julah |
» | izdelava tiskanega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4672 (4406) | VolkD |
» | Playstation 1 LCD montiran v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2764 (1874) | Smorny |