Forum » Igre » L.A.Rush -Kriza:(((
L.A.Rush -Kriza:(((
AleXX ::
Serbus folk!!!!
Men pa zanima če kdo ve kje bi dobo crack oz. kk bi zrihtal igra L.A.Rush da bi delala. Inštaliral sem jo -2cd-ja, in sedaj nenajdem cracka nikjer!! Pise mi da pregleduje cd in pol mi napiše da ni prav cd v pogonu. Tak da če kdo ve za kk no cd crack al če ma kdo kako teorijo kk bi igro zrihtal bi full rad slišal??
Lep pozdrav!!
Men pa zanima če kdo ve kje bi dobo crack oz. kk bi zrihtal igra L.A.Rush da bi delala. Inštaliral sem jo -2cd-ja, in sedaj nenajdem cracka nikjer!! Pise mi da pregleduje cd in pol mi napiše da ni prav cd v pogonu. Tak da če kdo ve za kk no cd crack al če ma kdo kako teorijo kk bi igro zrihtal bi full rad slišal??
Lep pozdrav!!
Aleš Kuhar
- zaklenil: Mavrik ()
R33D3M33R ::
Zdravo,
žal tega na tem forumu ne boš mogel zvedeti, ker pravila tega ne dovoljujejo. Glede na to da si nov ti priporočam da si jih prebereš.
LP
žal tega na tem forumu ne boš mogel zvedeti, ker pravila tega ne dovoljujejo. Glede na to da si nov ti priporočam da si jih prebereš.
LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows ocena grafike iz 7 na 5?Oddelek: Pomoč in nasveti | 940 (792) | ajfon |
» | poslat slike z računalnika na telefon...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1182 (935) | taker |
» | Splinter cell chaos theroryOddelek: Igre | 1093 (877) | Mirč |
» | Rac. ne morem dat v standby al hibernirat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (783) | steev |
» | Internet shell in se eno vprasanjeOddelek: Omrežja in internet | 1198 (963) | AnubisOfDoom |