Forum » Izdelava spletišč » Problem pri Flash Button v Dreamweaverju
Problem pri Flash Button v Dreamweaverju
cnZz ::
no problem je takle:
hočem vstavit flash button na spletno stran ki jo se delam vse nastimam samo pol ko nastimam link (primer: file:///F|/Dreamweaver/Snowboarding/pipes.htm)
hočem nastimat link do druge strani ki jo mam na računalniku in mi spodaj v insert flash button okenčku napise:
Local file URLs will not work in flash movies
ko pa dam ok al pa apply je pa tole:
"file:///F|/Dreamweaver/Snowboarding/pipes.htm" is a local file URL. Please use either an absolute or document-relative link.
ok fora je pa to da sem ze 3 take flash buttone dal na drugo stran na cist isti nacin
kaj naj naredim?
hočem vstavit flash button na spletno stran ki jo se delam vse nastimam samo pol ko nastimam link (primer: file:///F|/Dreamweaver/Snowboarding/pipes.htm)
hočem nastimat link do druge strani ki jo mam na računalniku in mi spodaj v insert flash button okenčku napise:
Local file URLs will not work in flash movies
ko pa dam ok al pa apply je pa tole:
"file:///F|/Dreamweaver/Snowboarding/pipes.htm" is a local file URL. Please use either an absolute or document-relative link.
ok fora je pa to da sem ze 3 take flash buttone dal na drugo stran na cist isti nacin
kaj naj naredim?
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
Tody ::
Delaš totalno vse narobe. Ko boš dal na splet zadeva ne bo delala kar te je program že opozoril. Moreš delat z tako imenovanimi relativnimi stranimi. Najbolje je da si izbereš eno mapo na disku kjer boš imel potem cel page in maš recimor glavno mapo spletna_stran v kateri imaš še podirektorije slike in filme. Ko vstavljaš povezavo pa gre takole /spletna_stran/slike/ime_slike.jpg oz če boš mel kako cool domeno moreš smatrat da delaš vse iz direktorija spletna stran tako da lahko napišeš .../slike/ime_slike.jpg pikce na začetku so pomembne ! Na ta način vse kar boš delal se bo prilagajal ko boš dal na splet se bodo pikice oblikovale tako kot bo potrebno da bodo linki delovali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
cnZz ::
ja sj mam glavno stran in podstrani imam vse v isti mapipol mam slike takoj zraven v drugi mapi...
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2548 (2458) | croatia21 |
» | Flash in Dreamweaver mxOddelek: Izdelava spletišč | 1360 (1108) | #000000 |
» | Shranjevanje slike v bazo javaOddelek: Programiranje | 1379 (1315) | kopernik |
» | gumbi v dreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1028 (950) | terorist pizza |
» | Frontpage pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1297 (1055) | Tody |