Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica
Tipkovnica
fanatiktech ::
LP
Danes me je začela tipkovnica zezat. Ko začnem pisat v malih črkah neki časa lahk pišem pol mi pa kr sam prestavi v vlke črke, caps lock mi sploh ne prime "kot da ga ni" potem čez neki časa se mi pa spet spremeni nazaj v male črke. Sprobu sm z drugo tipkovnco ko mam dve doma pa je isto.
Hvala za odgovor
Danes me je začela tipkovnica zezat. Ko začnem pisat v malih črkah neki časa lahk pišem pol mi pa kr sam prestavi v vlke črke, caps lock mi sploh ne prime "kot da ga ni" potem čez neki časa se mi pa spet spremeni nazaj v male črke. Sprobu sm z drugo tipkovnco ko mam dve doma pa je isto.
Hvala za odgovor
alexxxx ::
Poglej če maš tipkovnico vredi priklopleno, če ne pa še poglej če maš inštalirane kake drajverje za tipkovnico,.... če jih maš jih uninštaliraj.
Storm ::
Jst bi najprej kak spyware program naložu, da mal pogleda, kwa maš kej naloženo na računalu....
Markec The Great
Ja drajverji so sigurn pravi sm probu. Za spywere pa ne vem kirga nej dam gor mi lahk priporočate. Pa tipkovnca je prav prkloplena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fanatiktech ()
Ad-Aware se professional sm instaliru pa isto. Sm pa ugotoviv da ko restartam mi neki časa vse lepo in prav dela, potem pa neha delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C#, TextBox in PopUp formaOddelek: Programiranje | 1103 (997) | MarCar |
» | Iz Googla me preusmeri na neke čudne straniOddelek: Omrežja in internet | 1807 (1023) | logout |
» | Cudno obnasanje OS-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1279 (1176) | Tilen |
» | Radeon 8500 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1182 (1023) | rap3r |
» | WinAMP pluginOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2990 (2990) | fictionel |