Forum » Izdelava spletišč » postavitev strani na server- problem!
postavitev strani na server- problem!
urban27 ::
Prosim pomagajte. Želim uploadat stran na server. Prek ftp clienta, ko se prijavim na server imam tam dve mapi in sicer, acsess_db in stats, poleg tega pa še naslednje file:
gdform.asp in gdform.php. Gor moram naložiti CMS(Mambo- že narejena stran) za site. Kam naj ga naložim? Kjeri je default direktorij? Prosim vas lepo za pomoč. ker bom izgubil živce! Bazo sem že naredil. Sem bolj začetnik.
Hvala
gdform.asp in gdform.php. Gor moram naložiti CMS(Mambo- že narejena stran) za site. Kam naj ga naložim? Kjeri je default direktorij? Prosim vas lepo za pomoč. ker bom izgubil živce! Bazo sem že naredil. Sem bolj začetnik.
Hvala
- premaknil iz Omrežja in internet: ToniT ()
TyKee ::
Vse je odvisno kje hostas,...itd itd :)
Nimajo vsi enako :)
Predviedvam pa, da cms folder (mambo) das kar v ta osnovni direktorij, kateri pac se ti odpre ko se konektas.
Probaj ter porocaj :]
Nimajo vsi enako :)
Predviedvam pa, da cms folder (mambo) das kar v ta osnovni direktorij, kateri pac se ti odpre ko se konektas.
Probaj ter porocaj :]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SambaOddelek: Programska oprema | 2436 (1728) | kiFni |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4481 (1062) | alessio2 |
» | joomla - onoveOddelek: Izdelava spletišč | 4283 (3962) | SurfMan |
» | Mambo KomponenteOddelek: Izdelava spletišč | 1025 (905) | BluPhenix |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1734) | Looooooka |