» »

opravlanje drugega pc-ja v lan povezavi

opravlanje drugega pc-ja v lan povezavi

SeeN000 ::

stvar je taka: mam brata, k ma grozne navade; namrec, prevec casa presedi za pc-jem :\ kko bi blo mozn, da bi js recimo iz mojga rac. nadzoroval njegov rac., brez da on ve?!? gre za dobre namene, zto plis ne mi s pravicami. tnx
p.s.:je kksn tak program da bi timer nastimou in bi mu po dolocenem casu rac.(al pa program) crknu za ta dan?

Damjan Jagar ::

Kar se nadzora tiče: če on o tem ne bo obveščen , ne smeš tega početi. Program za shutdown kompjuterja in nezmožnost ponovnega zagona pa obstaja, samo se ne spomnim imena... Watch... DogWatch?
http://jagar.si

r5r ::

Napajalni kabel za monitor skrij.

Če bo kaj jamral, reci, da boš pogledal pc in poskusil popraviti, ampak prelagaj opravila dan za dnem. >:D
And it makes me wonder.

SimplTech ::

Program o katerem govori Cyb3r je WatchDog. Njegove funkcije:

WatchDog Parental Control software limits, protects and monitors what your users do on the computer.

-Limit how much they use the computer and when. Put time limits on programs or stop them from ever running. Block web sites and other web material.

-Protect your Windows machine by restricting where they go and what they can change.

-Monitor web sites, applications, chat rooms and emails. Record every key stroke and take screen shots of the session. Spy on what they're doing from wherever you are.

Vse informacije o tem programu dobiš na njihovi strani: link

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Omejitev časa otrok na računalniku

Oddelek: Programska oprema
123404 (3047) joze67
»

Zaščita za otroke

Oddelek: Programska oprema
81138 (908) Groove