Forum » Pomoč in nasveti » USB ključ ne dela
USB ključ ne dela
Marulek ::
Sem povsem nov na vašem forumu, zato lepo pozdravljeni vsi.
Pišem vam, ker imam težave z USB ključem.
Ko ga vstavim v USB port, se mi pokaže oblaček, v katerem piše "USB naprava bo delovala hitreje, če jo boste priključili na vrata, ki odpirajo hitri USB2.0"
USB ključek očitno deluje, saj se na njem posveti lučka.
Ko v raziskovalcu pritisnem na Izmenljiv disk D:, mi ga sploh ne zazna, in mi veli "Vstavite disk v pogon D:"
Res ne razumem, v čem je težava. Nisem na novo nalagal sistema ali kakorkoli spreminjal nastavitev.
Mar bi za tem lahko bila okuženost z virusi?
Hvala za pomoč,
Martin
Pišem vam, ker imam težave z USB ključem.
Ko ga vstavim v USB port, se mi pokaže oblaček, v katerem piše "USB naprava bo delovala hitreje, če jo boste priključili na vrata, ki odpirajo hitri USB2.0"
USB ključek očitno deluje, saj se na njem posveti lučka.
Ko v raziskovalcu pritisnem na Izmenljiv disk D:, mi ga sploh ne zazna, in mi veli "Vstavite disk v pogon D:"
Res ne razumem, v čem je težava. Nisem na novo nalagal sistema ali kakorkoli spreminjal nastavitev.
Mar bi za tem lahko bila okuženost z virusi?
Hvala za pomoč,
Martin
mihap ::
Probaj tvojemu ključku spremeniti črko pogona. Desni klik na Moj računalnik, Upravljaj, Upravljanje diskov, poišči tvoj USB ključek in mu dodeli črko, ki še ni zasedena. Upaj na najboljše
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ ne dela po formatiranju??Oddelek: Strojna oprema | 3296 (1555) | djmeethra2 |
» | USB zazna, a ne reagira v my computerOddelek: Strojna oprema | 685 (615) | zee |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 9996 (9445) | T-Majo |
» | Windows XP ne prikaže USB ključkaOddelek: Operacijski sistemi | 1129 (1030) | primozsu |
» | Težave z USB ključemOddelek: Strojna oprema | 1699 (1569) | DominusSLO |