Forum » Strojna oprema » SD-RAM 256Mb
SD-RAM 256Mb
Modelar ::
Lepo pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil SD-RAM 256MB.Ko sem ga dal v notri in nato zagnal računalnik mi je v sistemu napisalo da je samo 128Mb RAMA.V programu EVEREST mi napiše naj inšaliram dodatni spomin?Jaz pa nevem kako naj to naredim.
Matično ploščo imam QDI ZillioX 9.
Lp
Jaka
Pred kratkim sem kupil SD-RAM 256MB.Ko sem ga dal v notri in nato zagnal računalnik mi je v sistemu napisalo da je samo 128Mb RAMA.V programu EVEREST mi napiše naj inšaliram dodatni spomin?Jaz pa nevem kako naj to naredim.
Matično ploščo imam QDI ZillioX 9.
Lp
Jaka
Lep pozdrav, pa še lepši dan.
pipy ::
Vrjetno maš enostranske 256 MB rame (majo čipe samo na eni strani), plošča pa bi rabla dvostranske. Nesi nazaj rame pa vprašaj če ti lahko zrihtajo dvostranske.
pipyemall
Ja RAM je enostranski.Samo še vseno ko dam notri 1x64MB in 1x32MB mi vseno zazna pa čeprav sta oba enostranska.
Lp
Jaka
Lp
Jaka
stock ::
Sj to nima veze lahk so 5stranski pa ti nebo prebral ! Problem je u tem da ti lahko maticna iz enga cipa prebere doloceno usoto MB. Tvoja zgleda lohk prebere samo 16MB iz enga cipa! sepravi 128MB palahko das enostranske...
Aha to je tako potem!
No tole mi pa napiše v EVEREST-u ''inšalirajte več delovnega spomina za izboljšanje hitrosti delovanja''.
lp
Jaka
No tole mi pa napiše v EVEREST-u ''inšalirajte več delovnega spomina za izboljšanje hitrosti delovanja''.
lp
Jaka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram vprašanje -obojestranski ali enostranski ?Oddelek: Strojna oprema | 1083 (953) | stock |
» | Plata zazna samo pol RAMaOddelek: Strojna oprema | 1230 (1095) | Jakka |
» | Sdram dimm - kaj izbrati 1 x 256 mb 100 hz ali 2 x 128 133 hz ?Oddelek: Programska oprema | 1986 (1902) | Fizikalko |
» | Crknjen RAM ali kaj drugega?Oddelek: Strojna oprema | 1861 (1643) | Jeebs |
» | Kateri ram?Oddelek: Strojna oprema | 1009 (870) | Wox |