Forum » Šola » Konec absolventa: vpis na drugi faks
Konec absolventa: vpis na drugi faks
MTBiker21 ::
Pozdrav!
Letos se mi bo končalo prvo leto absolventskega staža. Študiral sem redno. V redno službo se mi še ne da.
Sedaj sem pa v dilemi (podaljšati absolventa ali se vpisati na nek drug faks) in imam par vprašanj.
Mogoče kdo ve, kako se vpišem na nek drugi faks ( ob prvem vpisu so to vse v gimnaziji uredili)? Ali potrebujem kakšen dokument iz prvega, matičnega, faksa?
Ali je možno, da bi podaljšal absolventski staž in obenem študiral na drugem faksu?
Kakšne so kaj izkušnje s podaljševanjem absolventa? Se to ukinja?
Vsem najlepša hvala za odgovore.
LP
Letos se mi bo končalo prvo leto absolventskega staža. Študiral sem redno. V redno službo se mi še ne da.
Sedaj sem pa v dilemi (podaljšati absolventa ali se vpisati na nek drug faks) in imam par vprašanj.
Mogoče kdo ve, kako se vpišem na nek drugi faks ( ob prvem vpisu so to vse v gimnaziji uredili)? Ali potrebujem kakšen dokument iz prvega, matičnega, faksa?
Ali je možno, da bi podaljšal absolventski staž in obenem študiral na drugem faksu?
Kakšne so kaj izkušnje s podaljševanjem absolventa? Se to ukinja?
Vsem najlepša hvala za odgovore.
LP
antonija ::
Generalno velja takole: Ce nisi ponavljal/pavziral potem ti nacelno podaljsajo absolventa (ce res delas diplomo in mas narjene izpite; mal vprasi na referatu).
Za vpis na drug faks dokler si student na prvem (podaljsan absolvent) mislim da je treba dat prosnjo na senat in oni odlocijo ce ti dovolijo vpis.
Za drugi vpis na faks je do zdaj veljalo da je brezplacen. Drugi vpis je vpis na drug faks po koncanem prvem (brez ponavljanja ali podaljsanja absolventa), ponavljanje,...
Za vec info pa je pomojem najbolje da vprasas na pravno sluzbo SOUa (kersnikova 4; vsaj bla je tam).
P.S.: Kdo te pa financira da se ti "se ne da it delat"?
Za vpis na drug faks dokler si student na prvem (podaljsan absolvent) mislim da je treba dat prosnjo na senat in oni odlocijo ce ti dovolijo vpis.
Za drugi vpis na faks je do zdaj veljalo da je brezplacen. Drugi vpis je vpis na drug faks po koncanem prvem (brez ponavljanja ali podaljsanja absolventa), ponavljanje,...
Za vec info pa je pomojem najbolje da vprasas na pravno sluzbo SOUa (kersnikova 4; vsaj bla je tam).
P.S.: Kdo te pa financira da se ti "se ne da it delat"?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
MTBiker21 ::
Sam se financiram. Delam preko študenta. Morda bi bilo bolje, če bi napisal, da se mi še ne da v redno službo.
LP
LP
leonius ::
OFFTOPIC:
Glede na to da poste pišeš ob takih nenormalnih urah, predvidevam da si programer...al pač?
Glede na to da poste pišeš ob takih nenormalnih urah, predvidevam da si programer...al pač?
IMHO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 26 leto starosti in opcijeOddelek: Šola | 7404 (5229) | SaXsIm |
» | Studenstski status- Absolvent VprašanjeOddelek: Šola | 2172 (1500) | Phantomeye |
» | Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 16550 (9612) | Jerry000 |
» | Vpis na fakultetoOddelek: Šola | 3751 (2994) | alexa-lol |
» | vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 2566 (2231) | BluPhenix |